Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik bruker du en TX Tag Sticker

En TxTag klistremerke er måten å automatisk betale bompenger på Texas bomveier uten å stoppe for å betale på en bomringen. Den TxTag klistremerke er forhåndsbetalt og holdt inni bilen. Når du kjører forbi en bomstasjon, en microchip i TxTag klistremerke bruker glass i frontruten for å sende et signal som indikerer at du har bestått og belaster kontoen din riktig toll. Det sparer sjåføren problemer og forsinkelse av stopper på en bomstasjonen for å betale bompenger i kontanter. Instruksjoner
en

Søk om TxTag klistremerke. Den enkleste måten å gjøre dette på er online på txtag.org (se Resources nedenfor). Alt du trenger å gjøre er å fylle ut informasjon og betale med et kredittkort. Du kan kjøpe TxTag klistremerker for inntil 5 biler. De vil bli sendt til deg i 3 til 4 virkedager. Du kan også ringe dem på (888) 468-9824 eller mail din søknad og betaling til TxTag Kundeservicesenter, 12719 Burnet Road, Austin, 78727 TX. Du kan også kjøpe dem direkte fra TxTag servicesentre, bomstasjoner og AAA Texas kontorer.
2

Finn TxTag klistremerke i startpakken. Du vil bli sendt en startpakke for alle kjøretøy du legge til din konto. Det inkluderer din TxTag klistremerke, account management-kort, rask start guide, bruksanvisning visning og bruk avtalen. Klistremerket er omtrent på størrelse med et kredittkort.
3

Rengjør innsiden av frontruten ved hjelp av glass renere og la den tørke helt. Temperaturen på frontruten må være mer enn 50 grader C eller TxTag vil ikke feste til frontruten.
4

Finn riktig sted for TxTag din. Hvis bakspeilet er festet til frontruten i TxTag går 1/2 en tomme under speilet. Hvis bakspeilet er festet til taket, går TxTag i midten, 4 inches fra toppen av frontruten. Hvis du har en over-sized lastebil uten en bakspeilet, går TxTag i midten, to inches fra bunnen av frontruten. Den TxTag vil ikke fungere hvis det er på feil sted, sidelengs eller opp ned.
5

Trekk av baksiden av TxTag og feste det til riktig sted inne i frontruten. Være sikker på at den grå side berører glasset, og du kan se TxTag logo fra innsiden av bilen.
6

Bruk TxTag. Alt du gjør er kjøre gjennom TxTag Express-baner. Den TxTag vil automatisk trekke riktig toll. Du kan legge til TxTag kontoen med kontanter, sjekk eller kredittkort. Du kan også få din konto automatisk lades med kredittkort når du står blir lavt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147962.html

Previous:
Next:

driving tips