Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik fjerner frontrute Ice Uten en isskrape

Snø og is stormer kan presentere utfordringer for bileiere. Et av de største problemene driverne ansikt er å fjerne is fra både sin førerens frontrute og den bakre frontruten på kjøretøyet. Det enkle svaret er å bruke en isskrape, men noen ganger en driver er fanget i en storm som har skapt is på frontruta og ikke har en isskrape i bilen hans. I denne situasjonen er en litt improvisasjon pålagt å fjerne isen. Instruksjoner
en

Start motoren og skru termostaten på bilen så høyt som det går. Still vifte for luftsirkulasjon inne i bilen til den høyeste innstillingen.
2

Sett ovnen til innstillingen for avising på kjøretøyet. Dette er vanligvis representert ved et lite bilde av en frontruten.
3

Sjekk din lommebok for et hardt stykke plast. Dette stykke plast kan være en hyppig shopper kort fra en lokal matbutikk, en lommebok-sized kalender notecard, en utgått kredittkort, eller en forsikring kort.
4

Velg et kort som du ikke imot at det blir skadet noe. Matbutikken hyppige shopper kortet er vanligvis et godt valg, vil vurderer dagligvarebutikker lar deg legge inn telefonnummeret ditt på journalen i stedet for å skanne kortet.
5

Hold kortet i en 45-graders vinkel til frontruten med en kant toughing frontruten.
6

Press skyve kortet i en retning bort fra deg. Vanligvis starter ved slutten av frontruten og presser mot sentrum fungerer best. Dette vil begynne å fjerne is fra frontruten.
7

Fjern eventuelle tynn is scrapings fra frontruten ved å børste dem med hånden. Hvis mulig, bruk en hanske mens de gjør dette for å hindre at hendene blir for kaldt.
8

Bruk korte strøk av 3-6 inches med kortet mens skraping frontruten. Tillate kombinasjonen av friksjon av kortet med varmen fra Defrostere inne i bilen for å fjerne isen.
9

Gjenta trinn fem til sju for hvert av vinduene i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147985.html

Previous:
Next:

driving tips