Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik skaffer din Driving Records

Innhenting og vite hva som er på din kjøring posten kan være fordelaktig, som din kjøring posten vil ofte påvirke hvor mye penger du må betale for forsikringen. Også enkelte arbeidsgivere krever en sertifisert eller offisiell kopi av din kjøring posten som en del av søknadsprosessen. Noen ganger kan det være en feil på din kjøring posten som kan ha en negativ innvirkning på din forsikring priser, din evne til å få kreditt eller jobbmuligheter, selv om de jobber ikke direkte involverer kjøring. Å vite hva som skjer på din kjøring posten er den beste måten å unngå ubehagelige overraskelser. Du trenger
Førerkort
Førerkort nummer (s) fra annen stat (e) du var lisensiert i
tilgang
Vis flere instruksjoner
1

Gå online til statens Department of Motor Vehicles nettside. De fleste stater 'Department of Motor Vehicle (DMV) nettsteder har en navigasjonsenhet til å ta deg på siden som beskriver prosedyren for å få din kjøring posten.
2

Fyll ut alle elektroniske skjema for å be om din kjøring posten. Tilgjengeligheten av denne online forespørsel vil variere fra stat til stat. Det er nesten alltid en avgift involvert med å skaffe din kjøring posten, og hvis du bestiller det på nettet, trenger du et kredittkort eller debetkort.
3

Gå online for å DMV.org. Dette nettstedet er ikke tilknyttet noen offentlig etat, og de har betalt et gebyr for noen av sine tjenester, men de har sentralisert informasjon om DMVs fra alle 50 stater og Washington, DC Dette kan være spesielt nyttig hvis du har hatt førerkort i flere stater.
4

Gå til din lokale DMV kontoret og be om en kopi av din kjøring posten. Mange stater vil bare utstede en offisiell eller attestert kopi av postene til deg i person. Det vil være en avgift og skjemaer å fylle ut. Og du vil mest sannsynlig nødt til å vente i kø.
5

Ring din bil forsikring agent. Forsikringsselskapet fikk en kopi av din kjøring posten når de begynte å dekke deg. De er ikke forpliktet til å gi deg en kopi, men hvis du er på god fot med dem, kan de. Husk at hvis du trenger en offisiell eller attestert kopi av din kjøring posten, vil denne metoden ikke være tilstrekkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148063.html

Previous:
Next:

driving tips