Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Grunner til Carpool

Fornybar energi - så viktig i en verden av minkende ressurser. I den siste tiden, var historien annerledes. Vedovner ble brukt til matlaging og varme, tørket solenergi klærne våre, og vindmøller strødd slettene fra Sevilla til Shelter Island. Disse var rene energiressurser. Nå har vi blitt avhengige av gassdrevne biler og dermed på fossile brensler, en kraftig minkende reserve. Vi må snu denne trenden. Og carpooling er en måte å bidra til å gjøre dette. Det du sparer

en. Tid. Du kan zip sammen i Carpool kjørefelt mens resten av trafikken er på en standstill.2. Bensin. Kjører en bil i stedet for to eller flere (noen fylker krever minst tre passasjerer å kvalifisere bilen for Carpool).
Hva du redusere

en. Karbonutslipp. Jo færre antall biler på mindre drivstoff brent og dermed lavere karbon emissions.2. Kjøring stress. Du har selskapet for samtale og å fungere som et ekstra par øyne.
Hva du får

en. En mer fornuftig framdriftsplan. Du må forlate arbeidet på fast hour.2. Parkeringsplass. Kontorer ofte har utpekt områder for ride-aksje kjøretøyer.
Hva du deler

en. Drivstoff, bompenger og parkering costs.2. Selskaper eller statlige incentiver for carpooling.
Hvordan det skjedde

Moderne teknologi har gjort nomader av oss. Hvis vi kan ri-dele så vi får mye. Jorden takket oss for Greening verden igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148105.html

Previous:
Next:

driving tips