Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan holde bilen kjølig uten air condition

Biler er store solfangere. De har vinduer for å la solens energi i, og de har nok masse å holde varmen. Vi har alle hørt advarsler om at en bil kan få så varmt, kan det drepe en hund eller små barn. Og det tar mye av AC å pumpe at varmen ut av bilen når den varmes opp. Men det kan være en kostbar og bortkastet måte å kjøle din bil. (Og hvis du har en gammel bil, kan det ikke selv.) Den beste måten å naturlig kjøle bilen din, er å holde det blir så varmt i første omgang. Du trenger:
En bil parasoll
Vann og papirhåndklær.
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en frontruten parasoll.

har utvilsomt sett parasoller i vinduene på biler - kanskje med dumme meldinger på dem. Du kan også ha en selv.

En bil parasoll er vanligvis et stykke brettet papp eller stoff eller annet materiale som du setter opp mot innsiden av frontruten for å holde solen ute. De beste er de blanke reflekterende seg, men noen av dem gjør en stor forskjell.
2

Park vendt mot solen.
P Hvis du har en parasoll, vil det skjerme forsiden sete fra solen, så du kan like godt parkere vendt den retningen. På den måten solen ikke vil skinne i resten av bilen heller. (Hvis du ikke har en parasoll, er du bedre parkering for å vende bort fra solen, slik at forsetet og ratt ikke vil bli så varmt.)
3

Tenk parkeringsplass lenger unna hvis det betyr at du kan parkere i skyggen.

Ja, hvis du parkere lenger unna, vil du få varme fra å gå, men en kort varm spasertur kan være bedre enn en lang sviende stasjonen. Bilen samler mye varme, og det vil holde på den.
4

Ha litt vann og en klut eller papir håndkle hendig.

Vann er den beste måten å kjøle harde overflater off - for eksempel rattet. Selv når vannet er varmt, kan det avgi varme ved fordampning. (Det er slik vår svette fungerer.) Hold vannet i et skyggefullt område, eller fylle en drikkevann flaske mens du er borte fra bilen og bringe det tilbake med deg.

Hell vannet på duken og løpe duken over overflaten av den overopphetede ratt eller girspaken eller Spennen. Vannet vil bære noe av varmen bort som det tørker. Det kan ta et par omganger for å få varen kjølig nok til å håndtere.
5

Crack åpne vinduene.

Denne kan virke innlysende, men det er overraskende hvor mange mennesker don ikke gjøre dette. Forlate vinduene åpne en sprekk å la varmen ut som det bygger seg opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148075.html

Previous:
Next:

driving tips