Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Typer kjøretøy Tow Barer

Tow barer er svært nyttige elementer i mange situasjoner. De kan brukes for å taue et ikke-kjører kjøretøyet til en mekaniker butikk eller transportere et kjøretøy til et annet sted uten ytterligere miles blir satt på motoren. Tow barer kan også installeres på fritidskjøretøy (RVs), slik at en bil som skal tas med på turer for å gi transport når RV er parkert på campingplasser. Det er to hovedtyper av slep barer (med to forskjellige stiler av én type), og det er fire tow-vektklasser tilgjengelig. Rigid

rigid type tilhengerfeste er den originale tow-bar design. Den har en trekantet form med en travers som gir den formen av en bokstav A. Det er ofte kalt en A-ramme tilhengerfeste. En uavgjort bar festes til et kjøretøy, og slepet bar installeres på trekningen bar. Den stive tilhengerfeste kan permanent feste til alle kjøretøy, og da kan det kaste opp når den ikke er i bruk. Denne type tilhengerfeste er mest vanskelig å bruke fordi det vanligvis tar én person til å kjøre bilen og en annen spotter for å bidra til å justere den til å lage en vellykket oppkobling.
Self-Justere

selvjusterende tilhengerfeste kan være en mottaker-mount eller et kjøretøy-mount stil. Denne typen har armer som er bevegelig til å justere i hook-up-modus. Én person kan drive tilhengerens nær slepet bar og deretter justere den til å passe på ballen av seg selv uten behov for en annen person som en spotter. Denne typen er også sammenleggbare og justerer automatisk etter oppkobling til selv-senteret og låses i posisjon for sikker sleping. Den selvinnrettende mottaker stil installeres på ballen eller mottaker av en RV eller kjøretøy, slik at dets vekt legger seg til baksiden av RV når den ikke er bruk, og slått sammen. The self-samkjøre bilen mount installeres på tilhengerens og legger vekten til tauet bilen når den kaster opp og ikke er i bruk. Dette reduserer bakkeklaringen på forsiden av en liten tilhengerens på grunn av den ekstra vekten tillegg på fronten.

Klasser

Tilhengerfeste klasser referere til vekten av det slepte kjøretøy, inkludert alle dens innhold. Når du velger et slep bar, må det bli vurdert å lett trekke hele vekten av tauet bilen for sikkerhet i transport. Ved hjelp av et slep bar i en lavere vektklasse kan få den til å bøye, deformere eller sprekke i transport. Klasse I er godkjent for opptil 2000 pounds, og klasse II er godkjent for 2001 til 3500 pounds. Klasse III er godkjent for 3,501 pounds opptil 5000 pounds av total vekt, og klasse IV effektivt kan taue alle kjøretøy med en totalvekt på 5,001 pounds til 10.000 pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148260.html

Previous:
Next:

driving tips