Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan unngå fart feller med mobiltelefonen

Det har vært en katt og mus lek mellom fartssyndere og politi i flere tiår. Når politiet begynte å bruke radar, fikk fartssyndere detektorer. Når borgerne bandet radio oppsving på 1970-tallet, begynte Truckers å advare hverandre om fart feller ved å ringe ut "Smokey i Bush." I dag, takket være fusjon av Internett med mobil kommunikasjon, er det mulig å unngå hastighet feller med din mobiltelefon. Instruksjoner
en

Forstå at for mange lokale myndigheter, kan fotobokser være en viktig inntektskilde. Jeg husker da blir dratt over i Canada mens jeg var student kjører min lille tyske sportsbil. Justice ble gitt på stedet. Jeg kunne enten betale kontant der og da, eller som amerikansk statsborger, tilbringe natten i fengsel venter på rettssak. Jeg betalte, sammen med flere andre i kø bak meg, og gikk på min måte.
2

si at, innser at det er naturlig hvis du har en god bil og en åpen vei som du kanskje ønsker å åpne den opp. De fleste biler i dag kan godt gå 80 MPH, en hastighet som kan lande deg en billett i alle 50 delstater. Langt borte er de dager da jeg kjørte over Nevada på over 100 MPH. Så var det ingen fartsgrense mellom byene. Sikkerhet er viktig når du kjører, men gitt hvor dyrt fartsbøter har blitt, les neste skritt for en fin måte å unngå dem.
3

Begynn ved å logge på trapster.com (se Ressurser nedenfor). Området er hjernen barn av California Inventor Pete Tenereillo. Han har etablert et sosialt nettverk som hjelper medlemmer omgå fartsbøter. Last ned programvaren som han har utviklet til din mobiltelefon. De fleste nye telefoner har en USB-port som vil koble til datamaskinen din, så bare følg instruksjonene.
4 p Hvis du kjører og legge merke til en offiser med en hastighet pistol, eller en automatisk rødt lys kamera , hit # 1 på din mobiltelefon. Siden mobiltelefon tårnene kan kalibrere posisjonen din, vil varsel bli videreformidlet til andre medlemmer. Når de nærmer seg, vil de bli varslet med en lydfil, kaller "Live politiet! Leve politiet!" Hvis telefonen har muligheten til å vise et kart, kan du faktisk få leve varsler om potensielle trafikk feller hvor du kjører.
5 p Hvis du kjører uten en live mobiltelefon, kan du også logge inn området etter at du kommer hjem og ta opp dine observasjoner. Bare dobbelklikk på kartet og dra markøren at du har opprettet for å fokusere på rettshåndhevelse plassering.
6

For at nettverket skal fungere etter hensikten, må det nå en kritisk masse av medlemmer. Tenereillo vil ikke slippe tall på hvor mange medlemmer han har. Men han hevder å ha en svært høy andel av tipsters, hvis troverdighet er rangert av sine jevnaldrende. Tenereillo innsats er en offentlig tjeneste for de av oss som er glad i raske biler. Han har unngikk reklame på Trapster, siden han har gjort godt fra sin forrige konsert på Cisco Systems.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147904.html

Previous:
Next:

driving tips