Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Om tre-punkts Turns

I begynnelsen nye drivere bruker mye tid på å lære de forskjellige måtene å manøvrere en bil. Lukeparkering og tre poeng svinger er de to bilen beveger seg som pleier å skremme nye drivere mest. Mange timer er tilbrakt trene tre poeng svinger i skolens parkeringsplasser, mellom kjegler, men de viktigste ferdighetene til å lære er ikke turn teknikker, men når og hvor du skal utføre tre poeng svinger. Betydning

Utføre tre punkt slår feil er en vanlig årsak til ulykker. Bruker de riktige signaler for å indikere kjøring intensjoner er en av de enklere måter å kommunisere til andre sjåfører og muligens hindre en dødsulykke. Når du gjør tre poeng svinger, eksponerer en driver seg selv og sine passasjerer å bredside konsekvensene når du gjør det første og andre svinger og bak-sidekollisjoner når du gjør andre og tredje svinger. Uansett hvilken hendelse en sjåfør ønsker å unngå, å vite når og hvor du skal gjøre en skikkelig trepunkts sving er like viktig som å vite hvordan.
Identifikasjon

tre punkt svinger krever bruken av hele kjørebanen og kan omfatte skuldrene. Drivere utføre en tre-punkts vending når det er behov for å snu en bil rundt og det er ingen sideveier og innkjørsler som skal sikkerhetskopieres. For å gjøre en trepunkts sin tur trekker en driver ut til siden av veien, blir hjulet mot venstre og stasjoner til den andre siden av veien i en bue. Sjåføren skifter til revers, slår hjulet i motsatt retning, og ryggen opp til den andre siden av gaten. Sjåføren setter så bilen i forover og stasjoner til den andre siden av veien, på vei i motsatt retning.

Fordelene

En tre-punkts sin tur normalt er en siste utvei. Ofte er bruken av en tre-punkts sving den eneste måte å snu. Lære å gjøre en tre-punkts turn vel er en ferdighet som kan vise seg nyttig i fremtidige situasjoner. I tillegg til å lære om turn, mestre en trepunkts sving forsterker også skikkelig speil bruk, nøyaktig kjøretøy manøvrerbarhet og riktig distansering mellom bil og andre gjenstander.
Hensyn
< p> Pasient drivere gjør de beste tre poeng svinger. Risky, utålmodige, langsomme og bly-footed sjåfører alle har dårlige vaner som dukker opp når du gjør tre poeng svinger. De har potensial til å slå på åsene der motgående trafikk ikke kan se dem eller slippe av veikanter til grøfter fordi de feilbedømt veien. De kunne gå av veien fordi det er for smal, og burde ha gjort 10 poeng i stedet for tre. Driverne normalt ut i snøstorm og tunge tåke betingelser utgjøre en trussel mot sjåfører og seg selv. Uavhengig av førerens type, vurdere alle disse veiforhold før du prøver en trepunkts sving.
Time Frame

Fullfør tre-punkts vending når forholdene er rett og trygt. Se for god vei synlighet mellom føreren og møtende trafikk. Tillate langt nok avstand mellom turn og møtende biler for å fullføre svingen før den første bilen er nær. Sammenligne lengden av bilen slik at tre-punkts omdreining og bredden av veien for å sørge for at den igjen kan gjøres på det valgte stedet. Fullføre de tre-punkts tur på en sikker og rask måte slik at du ikke blokkerer trafikk eller føre til ulykker med møtende biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147981.html

Previous:
Next:

driving tips