Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Om Car Drifting

Når en driver driver, tvinger han med vilje bakhjulene av bilen sin for å miste veigrep, forårsaker bilen å bevege seg sidelengs langs en kurve. Teknikken ble utviklet i Japan, og har spredd seg inn i vestlig kultur i løpet av de siste fem årene. Selv om det ikke er anerkjent som en sport av Fédération Internationale de l'Automobile (FIA), gjør bilen drifting har en rekke organiserte hendelsene rundt den, ikke bare i Japan, men i hele Europa og i USA og Australia. History of

Bil drifting har sine røtter i de fjellrike veier i Japan. På 1970-tallet dominerte en mann ved navn Kunimitsu Takahashi motorsport kulturen i landet og hadde en tung hånd i utviklingen av drivende teknikker. Disse ble raskt praktisert av andre japanske syklistene og fant snart veien inn i All Japan Touring Car Championship.

Første drivende teknikker ble snart plukket opp av en gate racer heter Keiichi Tsuchiya. Han ble berømt for sin drivende dyktighet og ble plukket opp av "Option Magazine" i 1988. De gikk sammen og utviklet et av de første arrangementene fokuserte spesielt på drivende.
P Som drivende arrangementer multiplisert og videoene ble spredt rundt av drivere trekke seg dristige svinger, ble flere land utsettes. Nye hendelser ble opprettet, og nå er det store turneringer i syv andre land enn Japan, beviser hvor raskt sporten flyttet fra gatene og inn lagerspor.
Evolution

Drifting har flyttet inn og ut av organisert Bilsport siden det startet i Japan. Etter å ha blitt introdusert, ble drivende teknikker som brukes av profesjonelle syklistene i Japan fordi den tillot dem å komme ut av svinger på en høyere hastighet og dermed få et hopp på sine motstandere. Etter hvert som flere og flere fagfolk vedtatt drivende, så gjorde syklistene på gaten.
P Som tiden gikk, begynte streetracere å eksperimentere med nye og annerledes teknikker. For en kort stund, var drivende mest sett på gata. Etter at det begynte å spre seg inn i vestlige kulturer, det igjen gjort sin vei inn i organisert racing som hendelser ble satt sammen rundt drifting. Det strekker nå linjen som både streetracere og profesjonelle syklistene bruker, stole på og gjenoppfinne drivende.
Geografi

Bil drifting har sin opprinnelse i Japan, og til denne dag antall drift syklistene som kommer fra Japan oppveier andre land. Det er imidlertid drift syklistene og syklistene vedta drivende teknikker over hele verden, uansett hvor Bilsport eksisterer.

Mange arrangementer som fokuserer på drifting har blitt satt opp globalt. Det er store årlige drift konkurranser i Japan, USA, Malaysia, Australia, Irland, Storbritannia og Canada.
Funksjon

Drifting brukes både som taktisk manøver når racerbiler og også å gi showmanship og som en "knep" kjøreteknikk. Drifting tillater syklistene å komme ut av svingene med større akselerasjon. Hvis timet perfekt, kan en drift gi en driver en stor fordel i forhold til andre biler i et løp.

Drifting er også en crowd-pleaser og bidrar street syklistene få troverdighet. Under drift konkurranser, er en av de fokuserer på showmanship av drift, som er dømt og lagt inn en driver samlede score.
Risikofaktorer
p Det er en høy risiko involvert med drivende, både til bilen og sjåføren. Drift teknikker, selv de for nybegynnere, er vanskelig å gjøre og krever praksis og dyktighet. Hvis ikke utføres riktig, vil en bil lett spinne ut av kontroll. Under et løp, betyr at det er en høy sannsynlighet for krasj og fysiske skader på drivere. Å være så trygg som mulig mens drivende, er det viktig å øve utenfor lagerspor og til å betale forsiktig oppmerksomhet til press på gasspedalen under en sving. For mye eller for lite er en førsteklasses årsak til spin-outs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147970.html

Previous:
Next:

driving tips