Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre på Sand

Hvis du bor rundt stranden områder, særlig der det er store strender som tillater biler, har du anledning til å kjøre på sand. Eller du kan finne deg selv i en situasjon der du ikke har et valg. I begge tilfeller, her er noen tips som kan hjelpe deg kjøre på sand. Du trenger
Valve stem remover
Air trykkmåler
Vis flere instruksjoner
en

Pass på at bilen har nok bakkeklaring for å gjøre det mulig å kjøre på sand. Et kjøretøy som rir nær bakken aldri vil gjøre det på sand. Hvis en gjennomsnittlig størrelse voksen menneskekroppen kan rulle opp under bilen, er det vanligvis trygt å si at det kan kjøre på sand.
2

La minst halvparten av luften ut av dekkene for å kjøre på sand. Lavt dekktrykk er et must fordi fullt oppblåst dekk legge for mye press i sanden og føre til at kjøretøyet skal grave i. Det er en god idé å ha en ventil stammen remover og en trykkluftmåler i bilen din så vil du være forberedt på å slippe ut luft. Dessuten stammer ta med ekstra ventil i tilfelle du mister en når la luft ut. På den måten vil du være i stand til skikkelig pump opp dekkene dine når du er tilbake på asfalterte veier.
3

Hold momentum går hele tiden når du kjører på sand. Ikke stopp. Prøv ikke å rev opp motoren for mye, men holde fremover. Ta store svinger, ikke skarpe. Hvis du slår for skarp, vil framdekk presse sand i hauger og du blir sittende fast.
4

La bilen for å drive til en stopp hvis det blir nødvendig. Bare stoppe hvis du absolutt må og ikke bruke bremsene. Bremsing kan resultere i å bli sittende fast i sanden.
5

Prøv å gå ut av sanden hvis du får problemer, og gir dine dekk er ikke helt begravd i sanden.
6

Sikt bilen rett opp en skråning. Ikke prøv å kjøre langs siden av en bakketopp eller dekkene kan miste veigrep og få deg til å rulle over. Kjør rett opp, men ikke kjøre over toppen av skråningen /åsen med mindre du kan se hva som er på den andre siden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147863.html

Previous:
Next:

driving tips