Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan få en Motgang førerkort

De fleste stater vil utstede en motgang førerkort til ungdom mellom 14 og 16 år som har bevist at det er en nødvendighet for dem å kjøre. Vanligvis er det en familie trenger som krever dem til å ta på seg ansvarlig for å komme til skole eller arbeid av seg selv. Det er visse skritt som er nødvendige, selv om det kan være noen avvik fra stat til stat. Instruksjoner
en

vise gyldig legitimasjon ved å tilby en primær kilde med fullt navn og fødselsdato eller en sekundær kilde ledsaget av to saksdokumenter. Hvis du er 14, har du sannsynligvis ikke vil ha en primær kilde, som inkluderer et gyldig førerkort, dagens USA pass, utenlandsk pass med visum eller en annen kilde til statsborgerskap papirene som tilfredsstiller de primære kilde kriterier. Derfor trenger du en original eller bekreftet kopi av fødselsattest og to andre kilder til identifisering. Disse saksdokumenter inkluderer utløpt militært avhengig kort, en faktisk personnummer kort eller et utenlandsk pass. Du trenger også et personnummer for å fylle ut skjemaet.
2

Send inn det aktuelle programmet kreves av staten for å be om en motgang lisens, som er tilgjengelig på ditt lokale Department of Public Safety lisensiering kontor. Foreldrenes godkjennelse er nødvendig, og en forelder må være tilstede for å signere.
3

Fullfør alle skjemaene som kreves av staten for å bevise din motgang oppfyller deres kriterier. Du trenger dokumentasjon av familiens motgang, som for eksempel sykdom i din familie eller en manglende evne til å komme til skole eller arbeid uten å være i stand til å kjøre selv. Det er spesifikke retningslinjer, for eksempel hvor du kan til og som kan sitte på med deg. Normalt kan du bare kjøre til skole eller arbeid, og bare familiemedlemmer kan sitte på med deg. Du må dokumentere skoletiden, aktiviteter du trenger for å delta, arbeidsplaner og eventuelle andre spesielle behov du måtte ha for å ta vare på.
4

Bevis at du har vognkortet og ansvarsforsikring hvis du eier bilen. Hvis du ikke eier bilen, trenger du bevis på ansvarsforsikring på bilen du skal kjøre.
5

betale fastsatte avgifter, som varierer fra stat til stat.
6

Pass den skriftlige prøven, førerprøven og visjon eksamen, og deretter kan du motta en motgang lisens som er gyldig frem til 16 år. Etter fylte 16, i de fleste stater, kan du søke om permanent førerkort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147864.html

Previous:
Next:

driving tips