Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan beskytte bilens lakk fra Kjærlighet Bugs

Hver mai og september Florida drivere tåle en annen møte med besøkende som kompis i løse luften og splatter over sine biler. Det vitenskapelige navnet for disse skadedyrene er Plecia Neartica men de er kjent med deres felles navn som Kjærlighet Bugs. Bruk følgende tips for å beskytte bilens lakk fra sine sure kropper. Instruksjoner
en

knuste kropper og egg sekker med døde Kjærlighet Bugs er sure og vil etse og pit malte overflater på bilen din. Vask den fremre støtfanger og nese av kjøretøyet, så snart som mulig. Hvis du la dem bake-on til maling i den varme solen, vil de være vanskeligere å få av. I Love Bug sesongen, vil mange highway rasteplasser gi vaske stasjoner.
2

Bruk en svamp eller klut klut med såpe og vann for å rengjøre Kjærlighet Bugs off malte overflater. Aldri, aldri bruke et kjøkken skuresvamp! Dersom Kjærlighet Bugs har blitt bakt på, bruk en flytende bug og tjære remover.
3

Wax støtfangeren foran og nese av kjøretøyet før reisen. Noen mennesker bruker en spray-on vegetabilsk olje å belegge maling. Ikke få vegetabilsk olje på frontruten. (Prøv Rain-X frontruten behandling og bruk en bug fjerne frontruten vaskemaskin væske.)
4

Installer en bug deflektor og skjerm. Dette leder bugs enn frontruten. Skjermen materialet hindrer bugs fra tilstopping din radiator. Dette valget kan være best egnet for "land yacht publikum og vil se rart på en sportslig bil.
5

Installer en nese BH /maske. En vinyl nese BH /maske vil beskytte fronten av kjøretøyet fra insekter og steiner. Pass på å vaske nesen av bilen før montering. Du ønsker ikke skitt eller sand fanget mellom nesen BH /maske og malingen.
6

Flere selskaper nå gjøre en klar film nese maske. Materialet er strukket rundt konturene av støtfangeren og nesen på hetten. Materialet er omtrent like tykk som et spillkort og er nesten usynlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148122.html

Previous:
Next:

driving tips