Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Måter å parkere bilen

Når det gjelder å parkere bilen, er det mange forskjellige måter å gå om du gjør det, slik som å trekke i, backing inn og lukeparkering. Hver form for parkering har sine egne spesifikke omstendigheter for når det er mest nyttig. Måten du parkerer kan ofte hjelpe eller hindre deg fra å forlate parkeringsplassen. Trekke I

Trekke inn en parkeringsplass er uten tvil den enkleste måten å parkere en bil. Alt du gjør er å finne en parkeringsplass spot og slå i. Det er virkelig ikke mye mer til det (utenom bor innenfor parkering linjer). Dette er oftest brukt når du har en tildelt parkeringsplass på jobben eller går shopping. Det er vanligvis ikke vanskelig å forlate kjøpesenter eller butikk så trekke i er helt tilstrekkelig. Men hvis du tror det kan være trafikk når du forlater, kan backing ut av plassen bli vanskelig å gjøre og trekke i metoden er kanskje ikke den beste måten å parkere.
Backing I

Backing inn en parkeringsplass er litt mer utfordrende enn å trekke i. For dette må du se gjennomgang speil og se bak bilen nøye for å sikre at det er ingen bak deg og at du ikke er kommer i kontakt med noen andre biler. Den store fordelen med ryggen i metoden er at du allerede er klar til å gå når du kommer tilbake til bilen. Du trenger ikke den ekstra plass til å bakke ut. Denne metoden er best når du kommer til en sportsbegivenhet eller konsert der det vil være en stor mengde folk forlater samtidig. Fordi det er hundrevis, om ikke tusenvis av biler i ett sted, kan det være svært vanskelig å finne tid til å komme seg ut av stedet. Sikkerhetskopiering i, for dette tilfellet, vil ikke bare spare deg for tid og samtidig la, men en stor hodepine i tillegg.
Parallel parking.

For folk som bor ut i landet eller bort fra større byer kan du aldri ha behov for å lukeparkere. Dette er oftest funnet i større byer, og er uten tvil den vanskeligste metoden for å parkere bilen. For å utføre en lukeparkering manøver du trenger å trekke opp om en bilens lengde utover den åpne plassen. La omtrent en fot eller to mellom deg selv og den parkerte bilen ved siden av deg. Back opp sakte, og når omtrent en tredjedel av bilen er langs siden den åpne plassen dreie rattet mot plassen. Dette vil slå bakenden av bilen for å gjøre ekstra rom. Når bagasjerommet på bilen er nesten til fortauskanten vri rattet den andre veien for å rette det ut. Dette bør gi deg nok plass til å passe hele bilen inn i rommet. Det er egentlig ikke en spesiell tid når du skal utføre en lukeparkering jobb, bortsett fra når det er en parallell plass åpen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148157.html

Previous:
Next:

driving tips