Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan å transportere en propan tank inne i en bil

I løpet av sommeren og til og med høsten, mange av oss nyte en god grill. Mens ikke fullt så velsmakende ( for noen) som kull , er gassgriller ofte foretrukket for sin enkle å sette opp og rive ned. Men gitt høy eksplosive mulighetene for en full tank med propan , hva er den tryggeste måten å transportere en propan tank i bilen din ? Du trenger
propan tank
propan tank støttesystem
Reservehjul
Blanket
Vis flere instruksjoner
en

Lukk propan tank ventil helt. De fleste ventiler har en pil på ventilknotten viser deg hvilken vei ventilen skal snus for å bli stengt.
2

Last tanken inn i bilen . Plasser beholderen inn i stammen ( bil) eller sengen ( lastebil ) på kjøretøyet for å transportere den. Vær sikker på at det er rikelig med plass til å lukke bagasjerommet eller bakluken på bilen uten å treffe tanken.
3

Brace tanken. Bruk en enhet, for eksempel en propan tank støtteapparat, eller plassere bilens reservehjul eller et teppe i nærheten av eller rundt tanken for å støtte den. Forsikrer at tanken ikke vil lett velte ved kurvekjøring eller hard bremsing. Lukk stammen eller bakluke og transportere tanken til din destinasjon. Ta av propan tank støtte systemet før bruk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148270.html

Previous:
Next:

driving tips