Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik sikkerhetskopierer en Semi Truck

Hvis du bor eller arbeider rundt semi lastebiler, kan anledningen oppstå hvor man er i veien. Å kjøre en semi i reversere en kort avstand er ikke vanskelig å lære. Nesten hvem som helst kan sikkerhetskopiere en semi, men bruke litt sunn fornuft forholdsregler for å beskytte mennesker og eiendom. Flytte en semi, selv om noen få meter, kan forårsake store skader hvis du ikke er forsiktig. Les videre for å lære hvordan å sikkerhetskopiere en semi lastebil. Instruksjoner
Bobtail
en

Gå hele veien rundt traktoren. Se etter farer på din vei og rundt dekkene. Skanne området for barn og løse dyr som du ville skade hvis du sikkerhetskopierer lastebil.
2

Climb inn setet og sette på sikkerhetsbelte. Engasjere luften bremsen og sjekk for å sikre at lastebilen er ikke i gir. Start lastebil og la den lufte seg.
3

Sjekk din trykkluftmåler. Kontroller at lastebilen har nådd 120 PSI, og deretter sjekke alle speil for å sikre at området er fortsatt klart før du sikkerhetskopierer semi. Hold høyre foten ned på bremsen og kople ut traktorens luftbremser ved å trykke inn knappen på dashbordet.
4

Skyv clutch til gulvet med venstre fot og flytte lastebilen i revers . Hvis du er usikker på skiftende mønster, se etter en skjematisk på den nedre delen av dashbordet. Ved veksling er vanskelig, prøve flere ganger, om nødvendig, til skifteren faller på plass. Ikke tving lastebil i gir.
5

Watching din side speil, ta høyre foten av bremsen. Lette venstre foten av clutchen. Dersom kjøretøyet sniker frem, er det i feil gear. Sett på clutch og brems, og prøv på nytt. Hvis det begynner å rulle bakover som planlagt, akselerere hvis nødvendig eller rett og slett la bilen å rulle sakte. Ikke "ri" clutchen.
6

Slow til en stopp ved fullt engasjere clutchen med venstre fot, så sklir bilen ut av gir. Påfør fotbremsen med høyre fot og slipp opp fra clutch. Når bilen kommer til en fullstendig stopp, engasjere traktor luftbremser ved å trekke ut knappen på dashbordet.
Hooked til en Trailer
7

en komplett tur -around av lastebil og trailer. Pass på dine trailer dører er lukket og sikker. Hekte det glade hender og låse skyve pinnene på plass.
8

Følg trinn 2 til 6 ovenfor, løsrev både traktor og tilhenger luftbremser.
9

Husk at tilhengeren er altfor lang. Den har et ekstremt bredt svingradius og halen beveger seg i motsatt retning av styre-din. Når du kjører den halvt i revers, pass opp for over-styring og se dine speil tett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147859.html

Previous:
Next:

driving tips