Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Tow en Daewoo Nubira

The Daewoo Nubira kommer i to karosserivarianter, sedan og stasjonsvogn. Begge er forhjulsdrift. En trailer som tauer Daewoo Nubira må enten være en forhjulet trailer hvor bilens bakhjul er på veien mens den blir slept eller en tilhenger som støtter hele vekten av Daewoo Nubira. Med begge typer av tilhengeren, er prosessen med å taue i utgangspunktet den samme. Du trenger
Towing trailer
tilbakeholdende kjedene
trekkvognen
Vis flere instruksjoner
en

Senk lasteramper på tilhengeren og kjøre Daewoo Nubira er forhjul på tilhengeren. Når de fremre dekk er på hengeren, sette bremsene ved å løfte metall restaining bar over baksiden av forhjulene. Sett puten låses de festehull på siden av låsen på begge sider.
2

Koble kroken på enden av en av tilbakeholdenhet kjedene på den motsatte enden av innstrammingen mekanisme til rammen under Daewoo nubira på høyre side. Koble den motsatte enden av den kjeden med stramme mekanisme knyttet til det å festepunktet på høyre side av hengeren.
3

Koble kroken på slutten av den andre tilbakeholdenhet kjede som er på motsatt ende av tilstramming mekanisme til rammen under Daewoo nubira på venstre side. Koble den motsatte enden av den kjeden med stramme mekanisme knyttet til det å festepunktet på venstre side av tilhengeren.
4

Trekk spaken på tilbakeholdenhet kjedens stramme mekanisme for å stramme kjedet og låse kjedet på plass sikre Daewoo Nubira til tauing trailer. Koble til strømkabelen på tilhengeren til strømuttaket på trekkvognen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148273.html

Previous:
Next:

driving tips