Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Tow en PT Cruiser

Towing din Chrysler PT Cruiser er ikke en vanskelig oppgave å fullføre den rette måten. Din sikkerhet og sikkerheten til andre drivere på veien bør være nummer én bekymring når du sleper din PT Cruiser. Hele denne prosessen vil ta deg bare tjue minutter å fullføre korrekt og sikker måte. Når du er ferdig med å gjøre denne oppgaven, vil du kunne bruke denne slep metoden på omtrent alle andre kjøretøy. Du trenger
Towing trailer
Towing stropper
Vis flere instruksjoner
en

Trekk fronten av PT Cruiser på hengeren. Sett hjulet låser som er på slep trailer og sikre forhjulene. Eierne manualen for tilhengeren vil ha bruksanvisningen for hjulet låser.
2

Koble til en av slep stroppene til hjulaksel foran til høyre side av kroken på slutten av denne stroppen. Trekk den andre enden av at stroppen til venstre side av hengeren og koble kroken på at enden på hengeren på venstre side forankringspunkt.
3

Koble til en av slep stropper til hjulakselen på den fremre venstre side av kroken på enden av den stropp. Trekk den andre enden av at stroppen til høyre side av hengeren og koble kroken på at enden på hengeren på høyre side forankringspunkt.
4

Trekk enden av slepet stropp som går gjennom kontakten på remmen for å stramme stroppene. Pass på at du trekker stroppen hardt for å få alle slakken ut av stroppen. Gjør dette på begge stroppene.
5

Plasser trailer bremselysene på stammen av PT Cruiser og koble dem til strømkilden på trekkvognen. Eierne manualen for tilhengeren vil ha instruksjoner for denne prosessen. Plasser PT Cruiser i friløp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148268.html

Previous:
Next:

driving tips