Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan få Kjøretøy Ut av en Snow Drift

Til tross for snøvær og dårlige veiforhold, du bare måtte kjøre til butikken for mer varm kakao mix. Nå kjøretøyet er fanget i en snø drift. Med disse trinnene, og kanskje hjelp fra en passerende bilist, bør du være i stand til å komme seg ut av denne knipen. Instruksjoner
en

Bestem hvilke dekk som har makt. Selv om noen biler har firehjulstrekk, mange har makt bare i front eller bakhjulene. Du må finne ut om bilen du arbeider med er forhjulsdrift eller bakhjulsdrift.
2

Påfør tyngde over drivhjulsdekk. Fokusere oppmerksomheten på de drivhjulsdekk, de som motoren slås. I en front-wheel-drive bilen, disse er forhjulene. Søker tyngde over drivhjulsdekk gir dem god kontakt med bakken.
3

Lag trekkraft. Når dekkene berører bakken, de trenger noe å hente på. Uten fremdrift, er hjulene bare spinning og glir over overflaten. Foran dekkene, strø aske, sand, popcorn eller små partikler som vil hjelpe dekkene grep bakken.
4

Accelerate sakte. Sett bilen på lavt gir og trykker på gasspedalen så sakte som mulig. Ikke tving dekkene gli over overflaten, du vil ha dem til å gripe og holde grepet
5

Rock bilen.. Skyve bilen frem en liten bit og deretter slik at det å rulle tilbake vil skape momentum. Legg merke til at hver gang du gjør dette, bilen steiner litt lenger. Etter hvert vil dette momentum flytte bilen ut av stedet hvor det er fast.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147849.html

Previous:
Next:

driving tips