Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan lage Bilseter mer komfortabel

Hvis du skal på en lang biltur eller kjemper trafikk på daglig pendle, å sørge for at bilseter er komfortable og støtte kroppen kan hjelpe deg å navigere veiene trygt. En komfortabel og organisert kjøring plass kan redusere risikoen for en ulykke, og du kan fokusere bedre på kjøringen. Det er flere justeringer du kan gjøre til bilseter og dashbordet området for å gjøre kjøreopplevelsen mer behagelig og hyggelig. Instruksjoner
en

Installer en pre-laget bil setetrekk. Auto setetrekk er tilgjengelig i en rekke stiler, teksturer og design, og de kan gjøre bilsetet føler seg mer koselig og behagelig. Noen bil setetrekk er dekket med ivaretakelse av materialer for å beskytte materialet fra sølt drikke og riper, mens andre er laget utelukkende for ekstra komfort og stil. Du kan kjøpe en universal-fit bil setetrekk for å komplettere bilens interiør farger og generelle design.
2

Bruk en custom-fit setetrekk. Du kan kjøpe en made-to-order setetrekk med ditt valg av stoff. Når du ønsker å gjøre din bilsete mykere, velg lune tekstiler og materialer. Hvis du er ute etter mer støtte, velg en gel-insert setetrekk eller en som har formet polstring for å forbedre din holdning.
3

Legg en ergonomisk setepute. Ergonomiske sitteputer er laget med minne skum og andre materialer for å støtte dine hofter, rumpe og lår mens du kjører. Disse sitteputer kan plasseres rett på toppen av bilsete, og de er tilgjengelige i en rekke farger og stiler.
4

Bruk en termisk setetrekk. Hvis du ikke har oppvarmede seter, kan du installere et oppvarmet og masserer pute som plugges inn i bilens sigarettenner. Disse dekker er enkel å installere og stue bort etter behov, og de kan få deg til å føle deg mer avslappet og behagelig under lengre turer.
5

Legg en nakkepute eller styrke til baksiden av bilsetet. En nakkepute kan redusere stress på nakke og skulder muskler når du kjører. Dette kan være spesielt verdifullt for sjåfører som tar veldig lange turer uten pauser, eller når du kjører en bil uten en komfortabel headreast. Den nakkepute kan festes til toppen av bilsetet og er tilgjengelig i en rekke farger og stiler for å komplettere bilens interiør og eksteriør fargepaletten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148008.html

Previous:
Next:

driving tips