Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kompresjon-Start en bil

Komprimering-starte en manuell girkasse bil er ikke veldig vanskelig, men det kan være vanskelig på clutchen hvis det gjøres på en jevnlig basis. Men i en nødsituasjon, vil starte bilen ved å skyve det eller la det rulle ned en skråning (også kjent som komprimering starter) ikke skade verken motoren eller clutchen. Hvis du har startproblemer, husk at det er mye mindre kostbart å erstatte en forrett enn det er å erstatte en clutch. Du trenger
Pad eller beskyttende dekket for støtfanger
Vis flere instruksjoner
en

Plasser kjøretøyet slik at det kan bli skjøvet ned en rett kjørebane minst 200 meter lang . Kjøre bilen som kommer til å gjøre det presser opp bak bilen din.
2

Plasser en pute eller beskyttende enhet på bakre støtfanger så bilens støtfanger ikke blir riper av bilen presser deg. Dette beskytter også støtfangeren på bilen gjør den presser.
3

Trå din clutch og holde den nede. Vri nøkkelen til "på"-posisjon som om bilen kjørte. Skift bilen til andre gir.
4

Flytt pusher bilen sakte fremover til bilenes støtfangere er rørende. Den pusher bilen bør sakte fart før det er å skyve bilen minst 25 miles per time.
5

Be presse bilens sjåfør å bremse og tute i hornet når den når 25 miles per time. Etter at du hører horn, slipper du clutch raskt (pop clutch). Komprimering av din nå-engasjert Motoren skal starte motoren i gang.
6

Park bilen på en skråning med nesen pekende nedover. Slå på nøkkelen, trykk inn clutchen og holde den inne, sette bilen i andre gir og slipp håndbrekket. La bilen til fritt rulle ned bakken til du kommer 20 til 25 miles per time. Pop clutch og motoren din skal starte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148026.html

Previous:
Next:

driving tips