Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre en Humvee

Mange antar at kjører en Humvee er som fører et sivilt kjøretøy, men Humvee er i en klasse for seg selv. Den "høy mobilitet allsidig hjul kjøretøyet" er akkurat det og krever en annen tilnærming til kjøring. Du trenger
Humvee
Vis flere instruksjoner
en

slå den på. Det er ingen nøkkel, så bytte til "On" posisjon før en oransje lyset kommer på. Glødepluggene må varme opp på grunn av dieselmotoren. Du må vente til det oransje lyset å forsvinne før du fortsetter.
2

Sveiv motoren ved å vri spaken til høyre. Alle militære kjøretøy nå har automatgir, som skal operere på samme prinsipp som en vanlig bil.
3

Slå på lysene på. Bryteren er funnet på den venstre side av den fremre konsoll ved siden av måleinstrumentene. Frontlykter bør være på dag og natt for økt synlighet.
4

Frigjør håndbremsen, som ligger på høyre side i midtkonsollen og sette bilen i stasjonen. Eldre modeller har en utløserspaken, som trenger å bli slått til tjeneste stasjonen.
5

manøver. Humvees er bredere enn vanlige sivile modeller, og du må huske dette når du prøver å bevege seg gjennom trange steder. Den kraftige fjæringen gjør også for en tøff tur.
6

Hold deg i bevegelse. Spesielt hvis du er i en krigssone, er det viktig å ikke stoppe. Ved kontinuerlig bevegelse, vil du begrense risikoen for et angrep, som du er en mer vanskelig mål.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147866.html

Previous:
Next:

driving tips