Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Om Motorsykkel Goggles

Motorsykkel beskyttelsesbriller er en flott måte å få vinden og rusk ut av øynene hvis en full-face hjelm er ikke ønskelig uansett grunn. De kommer i flere forskjellige stiler og tilbyr en rekke linse alternativer, så uansett hva rytterens krav, det er en goggle som passer for dem. Funksjon

Funksjonen til motorsykkel briller er bokstavelig talt å beskytte rytterens ansiktet og øynene mot vind, vær og avfall som støv og feil som er oppstått på veien. De er designet for å være komfortable og gir mye bedre sikkerhet enn vanlige solbriller eller briller.
Egenskaper

Motorsykkel beskyttelsesbriller funksjonen slagfast objektiver som er ment å avlede elementer fra inn i øyet. De har også en gummipakning som samsvarer med rytterens ansikt for maksimal beskyttelse og komfort. De er laget av et lett plast for å være så komfortabelt som mulig. Mange har også et pannebånd som kan justeres slik at de klem rytterens hode for å hindre slipping.

Typer

Flere typer motorsykkel goggles er tilgjengelig for de fleste nøyaktig matche behovene til hver rytter. Noen har klare linser for all-around bruk, og noen har en grå eller røkt objektiv tilby UV-beskyttelse. Goggles kan kjøpes som har reseptbelagte linser, i tillegg, noe som eliminerer behovet for rytterens å bære sine vanlige briller på sykkelen.
Hensyn

Før du kjøper briller, vurdere hvor mye du faktisk ri, og kvaliteten på goggle nødvendig. Bor du i en stat som har hjelm lover? I så fall er det nødvendig å kjøpe beskyttelsesbriller som er ment for å brukes med en hjelm. Andre, større briller er ment å være frittstående. Også vurdere størrelsen du velger, fordi for å være mest effektive de må passe riktig.
Warning

Noen briller kan hemme rytteren visjon med hva som er kjent som "blinde flekker". Før kjøpet, sette brillene på og se fra side til side uten å bevege hodet, vier oppmerksomhet til hvor langt du kan se perifert. Også kan iført grå eller røkt linser om natten være farlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147976.html

Previous:
Next:

driving tips