Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan å parkere en bil i første gir eller Neutral

I en manuell girkasse bil, det er ikke et gir utpekt for parkering . I stedet blir den første og den nøytrale tannhjul benyttes. Selv om dette kan ta litt tid å bli vant til hvis du ikke er kjent med en manuell girkasse bil , parkere bilen i første eller nøytral vil snart bli andre natur . Instruksjoner
en

Park bilen på et helt plant underlag. Skift bilen i fri og slå av tenningen . Påfør nødbremsen for å hindre bilen fra drivende tilbake .
2

Shift bilen inn første gir ved parkering på en ikke- plan overflate . Hold clutchen inne til at tenningen er slått av og bruke nødbremsen . Hvis clutchen frigjøres når motoren er i drift , vil bilen rykk og stall .
3

Drei rattet mot fortauskanten så langt som mulig når du parkerer i en bratt bakke. Skifte til første gir og bruke nødbremsen . Hold clutchen inne til bilen er slått av. Skifte til omvendt hvis du er parkering i en nedoverbakke .
4

Shift i fri når du vil gå på tomgang bilen mens den er parkert . Påfør nødutgangssyste og sørg for at du er på et jevnt underlag . Neutral er det eneste utstyret posisjon som kan tomgang bilen uten å måtte holde i clutch .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148152.html

Previous:
Next:

driving tips