Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan påvirker vekten av en bil avstanden det Travels

Flere faktorer påvirker den avstanden som en bil kan reise: motorens kraft, størrelsen på drivstofftanken, aerodynamikk av bilen og dens vekt. Alle andre ting likt, jo lettere en bil er, jo lenger det vil reise. Motoreffekt

kraft det tar for en bil å nå en viss hastighet er styrt av likningen F = MA, hvor kraft er lik masse ganger akselerasjon. Du kan deretter se på akselerasjon som A = F /M.
Vekt Effect

Uten å endre noe om motoren, kan du forbedre akselerasjonen ved å begrense mengden av masse. En bil som veier £ 2000 kan bli fremskyndet dobbelt så raskt som en 4000-lb. bil med samme motor.
Akselerasjon vs Avstand
p Hvis en bil kan akselerere til en viss hastighet med mindre kraft, det krever mindre gass. Dette betyr at for samme tank av gass, en lettere bil med reise lenger.
Statistikk

The Environmental Protection Agency anslår at for hver 100 pounds av last tatt ut av en bil, ville drivstofføkonomi øke med om lag 2 prosent.
Beregning Avstand
p Hvis en bil fikk 30 miles per gallon, og hadde en 10-liters tank, du kan beregne hvor å fjerne 100 pounds vil påvirke avstand. Multipliser det nye drivstofføkonomi, 30.6, med 10 for å få 306 miles, sammenlignet med 300 miles før reduksjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148299.html

Previous:
Next:

driving tips