Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Stay Sane i trafikk

Kjøring i trafikken er stressende, slitsomt, og til tider enraging. Det er mange ting du kan gjøre på pendler å bo sunn og trygg. Du trenger
musikk
bøker på cd
positiv holdning
kaffe
varsel sinn
Vis flere instruksjoner
en

Før du få i bilen brygge en god kopp kaffe og hell det i en to-go krus. Stoppe i trafikken er stressende, og på denne måten vil du ikke trenger å tenke på å stoppe for å få koffein fikse.
2

Få online og gå til et nettsted som vil fortelle deg hva ruter har trafikkorker . Sigalert.com er et godt valg, og gjør det enkelt å se hvilke motorveier opplever trafikkork gjennom en fem fargesystem. Rødt betyr alvorlige trafikkorker, betyr oransje moderate trafikkorker, er gul mindre trafikk, er blå betyr at trafikken går rundt 30 km /h, og grønn du er i klartekst!
3

Når du få i bilen, ruller ned vinduene for å få litt frisk luft i ansiktet ditt. Dette vil hjelpe deg å holde seg våken og varsling i trafikken. Hvis det er kaldt ute, sette varmeapparatet på og rette den på føttene og rulle ned vinduene bare litt slik at du fortsatt få frisk luft.
4

Kontroller at du har trafikk kart eller en god sett av retninger hvis du skal et sted for første gang. Bekymringene til å bli tapt eller bli forsinket fordi du ikke vet hvor du skal bare legge til stress kjøring i trafikken.
5

Slå på din lokale radio og finne ut relevant trafikkinformasjon-hvis eventuelle trafikkorker har ryddet opp eller endres mens du har kjørt kan du ta alternative ruter.
6

Sett inn en CD med fengende musikk for å holde deg positiv og energisk mens du kjører. Hvis du er lei av all musikken din, investere i noen bøker på CDer. De gir en utrolig distraksjon fra trafikken rundt deg og gir også en mulighet til å fange opp den gode litteraturen du ikke har lest fordi du har blitt sittende fast i trafikken!
7

For noen latter ut høyt underholdning mens du kjører, sjekk ut David Sedaris'Me Snakk Pretty One Day. Det er en 5 CD-sett som er ei halvt selvbiografisk fortelling om forfatterens liv. Det er vittig, sarkastisk og svært fornøyelig!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147834.html

Previous:
Next:

driving tips