Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan parkere trygt i garasjen

Mens det er ikke så farlig som den ofte fryktede handling av lukeparkering, vinkelrett parkering --- slag du skal gjøre i en garasje --- presenterer sitt eget sett av sikkerhetsmessige hensyn. Enten du er parkering i en personlig garasje eller en delt forbindelse slik som et leilighetskompleks, alltid holde sikkerheten til deg selv, andre, din bil og dine eiendeler i sjakk. Du trenger & Tennis ball
String
En assistent
Stige
Staple pistol
Long spiker
Saks
rull med tape
Show Mer Instruksjoner
en

Sakte ned når du nærmer garasjen og aktiverer blinklyset for å indikere hvilken retning du slår.
2

rattutslag mot garasje eller parkeringsplass i garasjen, når skulder linje med begynnelsen av garasjeporten eller første malt linje med din parkeringsplass.
3

åpne porten med en garasje døråpner eller sette bilen i park og åpne døren manuelt, hvis det er aktuelt.
4

Fortsett sakte inn i garasjen eller plass. La det være minst en fot plass på hver side av garasje veggene. Som panseret nærmer seg sentrum av garasjen, rett opp bilens dekk. Holde dem rett før bilen har fullt inn i garasjen eller garasjen sin parkeringsplass. Bruk bakspeilet for å sørge for at bilens bakre støtfanger er helt inne i garasjen eller plass.
5

Roll opp vinduene, satte bilen i "Park" og slå av tenningen. Åpne forsiktig førersiden dør, spesielt hvis du har en trang garasje eller en nabo parkert ved siden av deg.
6

skjul verdisaker som er synlige i bilens interiør, spesielt hvis du er parkering i en leilighet garasje. Skjule elementer som MP3-spillere, vesker og GPS-enheter. Det er best å ta vesken eller lommeboken inne med deg. Ut av bilen, sørg for at du har nøklene i hånden og låse døren bak deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147879.html

Previous:
Next:

driving tips