Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan få en Texas Toll Tag

Mange Texas bilister som bruker bomveier på en jevnlig basis velge å få en toll tag kjent som en TxTag. Den TxTag klistremerket er festet til bilens frontrute og gjør at bompenger skal samles inn elektronisk. Bilistene som bruker TxTag trenger ikke å stoppe på bomstasjonene, fordi avgiftene blir automatisk trukket fra et forhåndsbetalt konto. TxTag brukere har også den ekstra fordelen av å betale nedsatte bompengesatser. Instruksjoner
en

Meld deg på TxTag program en av tre måter: Ved elektronisk, komplett og post programmet, eller besøke en TxTag kundesenter. Be separate TxTag klistremerker for hvert av dine kjøretøyer, opp til fem på en enkelt konto. Du trenger lisens plate tall for hvert kjøretøy for å melde seg på.
2

Legg på penger på kontoen. Sett opp AutoPay muligheten til å ha fond som belastes på et kredittkort når kontoen din når et forhåndsinnstilt minstebeløp. Alternativt kan du velge å opprettholde en balanse ved å gjøre betalinger på Internett.
3

Fest TxTag klistremerke på innsiden av frontruten bak bakspeilet. Les bruksanvisningen nøye før du setter på klistremerket.
4

Drive i Express spor når du nærmer deg en bomstasjon. Disse banene bare akseptere TxTag og bevege seg raskt.
5

Opprettholde riksveg hastigheter og kjøre gjennom bomstasjonen uten å stoppe. En enhet plassert over toll kjørefelt leser et elektronisk signal fra tag din som du passerer gjennom og trekker den nødvendige toll fra din forhåndsbetalte konto.
6

Motta gratis e-post utsagn eller betale en ekstra avgift for postlevering. Kontoinformasjonen er også tilgjengelig på nettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147823.html

Previous:
Next:

driving tips