Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan lære å gire ned en Traktor

Av alle de ferdigheter som nye lastebil kjører elevene lærer, gir nedgiring dem de fleste problemer. Det er viktig å lære denne teknikken fordi i motsetning til å kjøre bil, nedgiring i en lastebil hjelpemidler i bremsing. I noen deler av landet karakterer er så bratt at uten skikkelig nedgiring, er katastrofe sikkert. Frykt ikke, fordi nedgiring er enkelt og med litt trening blir andre natur. Instruksjoner
en

Accelerate opp gjennom girene i din traktor. En god trening metode er å få på og av motorveien. Dette vil gi deg god tid til å akselerere hele veien opp overføring og deretter en langsom stigende måte å gire inn dine lavere gir.
2

Avhengig overføring, kan det hende du må justere måten du gå fra utstyr til utstyr. Ulike overføringer har ulike mønstre, men fremgangsmåten er den samme uavhengig av hvilken type skift mønster.
3

Trå inn clutchen. Sørg for at området står i øvre posisjon.
4

Trekk Shifter i nøytral stilling med clutchen inne. Løft foten fra clutchen.
5

Trå inn clutchpedalen for andre gang. Med det deprimert, skyver girspaken i lavere gir posisjon. Løft opp clutchpedalen.
6

Fortsett dette ned om girene etter behov. Når du kommer til siste giret i opp området, bla spaken ned før trykke inn clutchen. Så enkelt er det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148018.html

Previous:
Next:

driving tips