Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Riktig Prosedyrer for Loading Utility Tilhengere

Et verktøy trailer er et flott verktøy å ha når du trenger å flytte en tung gjenstand, eller når du har noen hale å gjøre. Det synes å være en enkel sak å hekte tilhengeren til bilen eller lastebil, last det opp og ut på veien. Men ifølge Dødsulykke Analysis Reporting System, ble mer enn 20.000 ulykker rapportert involverer verktøyet tilhengere i USA i 2007. Mange av disse ulykkene var en direkte følge av feil lasting av verktøyet trailere. Før du begynner

Fest verktøyet trailer til kjøretøyet først, ellers den første tunge gjenstand du laster kan føre fronten av tilhengeren til å heve opp i luften. Kontroller at stikk ball størrelse og tungen størrelsen er den samme. Når verktøy trailer er festet til kjøretøyet, bør tungen være nesten plan. Koble alltid sikkerheten kjedene, lys og elektriske bremser og sikre at de er i stand.
Pay Attention til Weight Limits
p Det bør være en plate et sted på verktøyet trailer for å indikere den maksimale vekten det er utformet for å bære. Overskridelse av denne vekten kan føre til svaiende, dekk feil, suspensjon svikt eller en bøyd ramme. Platen vil også indikere den maksimale tunge vekt. Din trekkrok har også en maksimal vektgrense. Overbelastning kan føre til hindring for å bryte og også påvirker håndtering og bremsing av trekkvognen.
Balansere belastningen

Prøv å plassere tyngste elementene over utility tilhengerens aksler, deretter plassere den gjenværende lasten foran og bak disse elementene. Omtrent 60 prosent av vekten av lasten din bør være på tungen. En hale-tung belastning vil nesten sikkert føre til at tilhengeren å svaie på veien. En stikk-tung belastning påvirker negativt både styring og bremsing av trekkvognen. En topp-tung belastning gjør snu mer vanskelig og kan også velte ved å svinge. En topp-tung belastning forskyver også mer vekt til tungen under bremsing, heve fronten på trekkvognen som kan forårsake styring problemer. Belastningen må også være balanserte side-til-side. En ubalansert belastning fører til at verktøyet trailer å handle uberegnelig og kan føre til dekk feil.
Fest Load

Før du flytter verktøyet trailer, sørge for at alt på tilhengeren er sikre. Road vinden utøver enorm kraft på flate gjenstander. Knytte alt ned fra minst to retninger. En enkel stropp kan ikke hindre en gjenstand glir fremover under bremsing eller glir sidelengs i svingene.
On the Road

Selv når haling et verktøy trailer, sjåføren fortsatt trenger bak-visning og side-visning synlighet. Hvis lasten blokkerer utsikten fra tauing bilens speil, sørg for å bruke sidemonterte tauing speil sammen med mindre vidvinkel eller blind-spot speil. Sikre at alle dekktrykk oppfylle produsentens anbefalinger. Ubalansert presset er hardt på dekkene og kan føre til at verktøyet trailer å vandre bak trekkvognen. Mens du kjører, kan du prøve å holde en konstant hastighet. Enhver ubalanse i lasten vil dukke opp når du bremser, traff en bump, slår eller gjør noen brå bevegelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148121.html

Previous:
Next:

driving tips