Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan bruke Cruise Control på en Chevrolet Lumina

En hendig tilleggsfunksjon på Chevrolet Lumina er cruise control. Denne enheten gjør bilen din til å opprettholde en fast hastighet uten å måtte opprettholde trykket på gasspedalen. Dette kan hjelpe med tretthet på lange turer. Det kan også bidra til å forhindre din hastighet fra utilsiktet snikende opp over fartsgrensen. Bruke cruise control kan ta litt øvelse, men når du først får taket på det, er det vanskelig å kjøre uten. Instruksjoner
en

Accelerate bilen til du får ønsket hastighet. Sørg for at du trygt kan opprettholde ønsket hastighet. Finn cruise control på /av-bryteren nær slutten av blinklys bryteren på venstre side av rattet. Flytt bryteren i midten "på"-posisjon.
2

Finn cruise control Set-knappen på enden av blinklys bryteren. Trykk på knappen, og deretter slippe den. Fjern foten fra gasspedalen. Observer speedometer for å sikre at cruise control har engasjert på ønsket hastighet.
3

Trykk på bremsepedalen for å frigjøre cruise control og treg bilen ned som trafikkmønstre diktere. Når det er trygt å gjenoppta ønsket hastighet flytte på /av-bryteren til sin langt til høyre "R /A" posisjon og slipp. Cruise control vil re-engasjere og returnere bilen til den tidligere valgte hastigheten.
4

Trykk på gasspedalen for å øke din nåværende hastighet til et høyere ønsket hastighet. Sørg for at du trygt kan opprettholde høyere hastighet. Trykk på Set-knappen og slipp for å overstyre den tidligere valgte hastigheten.
5

Trykk på gasspedalen for å midlertidig øke hastigheten i slike tilfeller som når du må passere et annet kjøretøy. Fjern foten fra gasspedalen og bilen vil gå tilbake til den tidligere valgte hastigheten.
6

Flytt cruise control på /av-bryteren til sin ytterste venstre "off" posisjon for å slå av cruise control off. Dette vil slette den innstilte hastigheten minnet på cruise control.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147943.html

Previous:
Next:

driving tips