Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan å drive økonomisk

Gassprisene kan gå opp eller ned på en daglig basis. Etterspørselen etter gass øker når tilførselen av gass i dette landet synker. På grunn av dette, er det smart for oss som forbrukere, for å finne måter å redusere vår bruk av bensin og bli mer bevisst på de ressursene vi bruker når det gjelder kjøring vår bil. Kjøre økonomisk bidrar til å holde seg innenfor et budsjett. Planlegge, Carpool og tenke på andre måter å være mer økonomisk. Instruksjoner
en

Plan fremover. Aldri hodet ut døren uten å vite nøyaktig hvor du skal gå. Planlegging fremover vil spare tid og penger. Jo mer tid det tar for deg å finne en destinasjon, jo mer gass bilen bruker.
2

Del skyss til jobb med en kollega. Jo flere folk du kan bli involvert i dette, jo mindre gass du er nødt til å bruke. Dette er definitivt en god måte å spare mye gass penger.
3

Ride bussen til jobb hvis du er i et større byområde som har et godt buss-system. Busstransport tilbys i mange byer, og transitt byråer tilbyr ridning går for en fast månedlig avgift.
4

Carpool med andre foreldre til barnas aktiviteter, inkludert skole, lekser, sport og bursdagsselskaper.
5

Bestill din mat inne i restauranten stedet for å gå gjennom drive-through. Du kaste bort en masse gass ved å vente i en drive-through linje. Hvis du går til disse stedene mye, kan du spare mye gass i løpet av året.
6

Reduser drivstofforbruket med måten du kjører. Bo på eller litt under fartsgrensen og kysten til en stopp så mye du kan for å spare gass.
7

Endre olje regelmessig, holder dekk fylt og holde overflødig søppel ut av bilen og trunk å maksimere drivstoffeffektiviteten. En godt vedlikeholdt motor er et godt ytelse motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147832.html

Previous:
Next:

driving tips