Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Winter Driving tips med Piggdekk Helårsdekk

Piggdekk vinterdekk har metall pigger på slitebanen. De er designet for å brukes i områder med mye snø og is, avsidesliggende områder eller områder med dårlig snørydding. Mange holde et sett med piggdekk vinterdekk å skifte til når vinteren kommer. Dekkene gir bedre veigrep enn vanlige vinterdekk og er mer praktisk enn kjettinger. Know Your State Laws

grunn av skaden som piggdekk vinterdekk kan føre til veier, spesielt når det ikke er snø på veiene, de fleste stater har restriksjoner på bruken. Mest sørstatene outlaw dem alle sammen. De fleste stater begrense bruken til vintermånedene, men datoene kan variere mye avhengig av statens klima (se Ressurser).
Forbered bilen

Kontroller at piggdekk snø dekkene er riktig lufttrykk og viser ingen tegn til slitasje, særlig hvis de har sittet rundt i lagring i seks måneder eller mer.

Bruk pigger på alle fire dekkene. Hvis du bare bruker dem på forhjulene på en forhjulsdrevet bil, bilen kan fishtail i svinger, slik at du mister kontrollen.

Fjern alle snø fra alle vinduer, speil, lys, panseret og taket. Loven krever det fordi det hindrer snøen i å blåse og ødelegger sikten og synligheten av andre sjåfører

Hold bilen forsvarlig måte for å unngå sammenbrudd i dårlige værforhold;. Sørge for at du har rikelig med vinduspusser væske og vindusviskere og din defroster er i god stand. Hold en isskrape for vinduene i bilen.
Kjøring

Selv med piggdekk vinterdekk, kjøre mer forsiktig på snødekte eller isete veier. Sakte ned og gir mulighet for ekstra bremselengde, spesielt når sikten er dårlig, og akselerere og bremse forsiktig. Hvis du har en manuell girkasse, for å gire ned tregere. Ikke bruk cruise control.

Ikke følg bilene nøye, særlig snowplows eller Sanders. Ikke passere snowplows eller Sanders med mindre det er absolutt nødvendig, og du har god plass.
P Hvis du mister trekkraft, ikke få panikk. Ta foten vekk fra gasspedalen, styre i den retningen du sklir og lett bruke bremsene. Ikke overstyring, men snu hjulet forsiktig. Pump bremsene hvis de ikke er anti-bremser.

Vær forsiktig rundt broer eller skyggefulle områder siden disse kan være isete selv når resten av veien er i god stand.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148118.html

Previous:
Next:

driving tips