Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre en 5 trinns girkasse

Å kjøre en 5 - trinns girkasse er en grunnleggende ferdighet som hver sjåfør skal lære . Lære å kjøre en 5 -trinns girkasse og aldri bekymre deg for å kjøre bil igjen . Instruksjoner
en

Start bilen ved å trykke inn clutchen til gulvet med venstre fot og deretter vri om nøkkelen . Kontroller at girspaken er i nøytral posisjon før la ut clutchen . Hvis girspaken er i gir , og du la av clutchen uten å trykke på gassen , bilen vil dø .
2

Trykk på clutchen til gulvet , sette girspaken i første gir og sakte slipper clutchen mens å trykke forsiktig på gassen med høyre fot .
3

Lytt til motoren lyden å vite når du skal skifte gir . Du kan også se på motorens turtall måleren. Ta foten av gassen , trykker inn clutchen til gulvet , skifte til andre gir og trykker på gassen når du slipper clutchen . Gjenta dette med hver oppgiring nødvendig.
4

å gire ned , start ved å bremse ned. Slipp ut gassen , trykker inn clutchen til gulvet , gire ned ett gir og sakte la av clutchen mens du trykker gassen litt .
5

Stopp bilen ved å trykke inn clutchen til gulvet og deretter trykke på bremsen. Ved å trykke på bremsen alene vil føre til at bilen til å dø .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147913.html

Previous:
Next:

driving tips