Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøpe en hest og vogn

Hestevogner er populære for spesielle arrangementer som Proms og bryllup, og blir ofte brukt som hearses under begravelser. Parker og private eiere leie dem for romantiske turer og sightseeingturer, og de er et vanlig transportmiddel i Amish samfunn. Mange hest og vogn leverandører tilbyr nye vogner i ulike unike stiler samt restaurerte vogner. Din beslutning om hvilken type å kjøpe bør være basert på hva du har tenkt å bruke det til. Instruksjoner
en

bestemme hvor mye du ønsker å bruke på en hest og vogn. Prisene varierer, avhengig av hvilken type vogn du velger.
2

Bestem hvilken type hest og vogn du ønsker å kjøpe, så vel som formål for å gjøre kjøpet. Hestevogner varierer i størrelse fra en to-seters modell til en limousin-type modell som kan sete så mange som 12 passasjerer.
3

Finn en hest og vogn leverandøren og finne ut prosessen for å gjøre et kjøp. Du kan også være lurt å finne ut skipsfart vilkår for å avgjøre om det er innenfor området du er villig til å reise eller det beløpet du er villig til å betale for forsendelse.
4

Kontakt diverse hest og vogn leverandører og sammenligne priser samt stil alternativer. Det er flere hest og vogn leverandører, for eksempel Justin Carriage Works, Frey Carriage Company og Petticoat Junction hest og vogn. Før du tar en endelig beslutning, besøke selskapets nettsider for å be om informasjon om kjøpsprosessen, priser og stiler eller spørre om brosjyrer. Se Resources for kontaktinformasjon.
5

Lag en beslutning om hvilke vogn du ønsker å kjøpe og kontakt med det valgte leverandøren for å finne ut detaljene i kjøpet.
6 < p> Ordne levering eller henting av din hest og vogn på avtalt tid av deg og leverandøren.
7

Når du mottar din vogn, foreta de nødvendige justeringer for å sikre et komfortabelt passer for din hest, muldyr eller ponni.
8

Ta en prøvetur før du lar andre passasjerer å ri for å ivareta sikkerheten for din hest og passasjerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147997.html

Previous:
Next:

driving tips