Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan passere en Driver Examiner Test

Hver ny driver må være i stand til å klare både en skriftlig test og en faktisk kjøring evaluering eksamen for å sikre føreren grundig forstår de "reglene i veien." Sjåføren sensor er den enkelte som vil sitte på med deg å observere din vilje og evne til å sette det du har lært i manualen i praksis på en sikker og effektiv måte. Det er viktig for deg å ta nødvendige skritt i løpet av din studietid slik at du er i stand til å absorbere og praktisere reglene du lærer i treningen din. Du trenger:
Schedule bok
Driver studie brukerveiledningen fra din spesielle statlige myndigheter
Study partner med et førerkort
State utstedt lærendes tillatelse
Vis flere instruksjoner

en

Planlegge minst én time per dag for det formål å studere driveren instruksjon bok. Arrangere denne tiden og markere tildelte tiden inn i din personlige planleggeren en uke i forveien, og så holde seg til studier innen tidsfristen.
2

Spør en studie partner som allerede er lisensiert til å sitte ned med deg kort på slutten av hver studie manuelle delen du har lært og ha henne stille deg spørsmål knyttet til den informasjonen du har dekket. For å bestå førerprøven, må du har lagret de nødvendige trafikksikkerhet regler, og ved å oppleve quizer fra en tredjepart, skjerpe deg sjansene dine til utenatlæring.
3

praksis hva du har lært i hver del av studien manualen. For å gjøre dette lovlig, sjekk med din statens DMV (Department of Motor Vehicles) for å se om de tilbyr en lærendes tillatelse. I så fall gjelde for en og holde den i lommeboken din. Siden en lærendes tillatelse krever en ny driver å alltid ha en fullt lisensiert driver ridning sammen, høflig be en lisensiert venn eller slektning til å ri sammen med deg og forklare at partneren hva delen av håndboken du øver. Ved å utføre dette hands-on erfaring, du ytterligere skjerpe din forståelse av betydningen designet inn i regler og lover du lærer.
4

Ta to eller tre praksis tester ved å ha din partner velge tilfeldige spørsmål fra førerens studie manuell, sammenstille dem inn prøve eksamener. Prøve å gjøre så mange av disse som du muligens kan før å arrangere å ta selve eksamen på ditt lokale DMV kontoret.
5

Overbevis din partner til å gå sammen med deg for en eller to "uekte" sjåfør kvalifisering tester i en bil. Partneren bør kritikk deg på gjennomføring av de drivende reglene du har lært i manualen, og bør være uten bias. Utføre mer enn to av disse kjører økter hvis du er nervøs, så det vil akklimatisere deg til tanken på å ha noen i passasjersetet kritikk søknaden din om hva du har lært.
6

På testdagen , tillat deg selv å være på vakt og rolig. Husk at sjåføren sensor der for å sørge for at du kan bli en trygg sjåfør, og kan riktig håndtere kjøretøyet. Dette er ikke bare for sikkerheten til andre drivere på landets motorveier, men også for din egen sikkerhet også. Hvis du har en frykt for å mislykkes, la det falle av veikant og bare konsentrere seg om å gjøre det du har øvd. Sviktende en driver eksamen er aldri brukt mot deg i noen poster, og du vil bare være nødvendig å studere og øve litt mer før du tar eksamen på nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148213.html

Previous:
Next:

driving tips