Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

How Are Helårsdekk bedre enn vanlig dekk?

Det er mange faktorer som går inn i hvorfor vinterdekk er viktig å ha. Været og dekk trekkraft har mye å gjøre med hvilket dekk er en bedre hakke. Fordeler

Ifølge Rubber Manufacturers Association, vinterdekk tilby en annen grad av sikkerhet enn helårsdekk. De tilbyr en bedre veigrep så mye som 25 prosent til 50 prosent bedre sikkerhet.
Funksjon

Ifølge Vinterdekk v. helårsdekk nettside, måten der vinterdekk er i stand til å tilby en bedre bistand i været er av slitebanen. Slitebanen er bygget for å beholde fleksibilitet, som til gjengjeld gir mer trekkraft og kontroll.
Dekk I Helårsdekk

Ifølge Winter Tech, all-season dekk er bygget prøver å ha trekk for alle sesonger, noe som gjør det umulig å mestre ett mål. Slitebanen og design forbindelser av de helårsdekk er ment for sommer-solforhold, mens vinterdekk slitebanen er formulert for winter-icy/wet forhold.
Funksjoner

Tire forbrukere ikke alltid innser fire vinterdekk er bedre enn to. Ifølge Winter Tech, kan du ikke ha to dekk som prøver å gjøre én funksjon, mens de andre dekkene utfører en annen funksjon.
Fun Fact

Ifølge Vinterdekk g. helårsdekk, etter ca 45 grader F, helårsdekk begynner å miste sin trekkraft. Fra 35 km /h, er vinter-dekk bryte avstand 100 prosent, mens all-weather dekkenes breaking avstanden er 142 prosent, derfor skyter den tiltenkte stoppunkt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148176.html

Previous:
Next:

driving tips