Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan planlegge en rute

Når du reiser langt avstand eller planlegger en tur som krever mange forskjellige stopper, er det best å plotte ut en rute før du går. Ellers kan du ende opp med å kjøre i sirkler eller ta den lange veien til alle dine reisemål. De vanligste måtene å planlegge en rute i dag er enten med Mapquest, eller en annen online kartlegging enhet, eller en navigasjons enhet (GPS enhet). Begge disse verktøyene er enkle å bruke og effektiv --- de lar deg planlegge en rute som vil få deg dit på en mest mulig effektiv måte. Instruksjoner
Ved hjelp av en GPS-enhet
en

Skriv inn din startposisjon i GPS-enheten. Noen GPS-enheter vil gi deg muligheten til å bare automatisk finne deg.
2

Legg til din første destinasjon. Skriv inn så mye informasjon som mulig, inkludert gateadresse, by, stat og /eller postnummer.
3

Når GPS-enheten beregner ruten for din første destinasjon, legge ditt neste reisemål ved velge "Add Destination" eller lignende. Inn i den fullstendige adressen til hver ny destinasjon som du trenger for å legge til ruten. Noen navigasjonsutstyr enhetene gir deg muligheten til å finne flere stopp langs ruten når du velger "Søk> Langs Route Min."
4

Vent til GPS-enheten tocalculate hele ruten plan og koordinere turen i mest mulig effektiv måte. For eksempel, vil du ikke bli tatt til å lengst plassering på ruten og deretter ledet til å gå tilbake til et mål som var nærmere den opprinnelige posisjonen.
5

Klikk på "Route Summary" eller lignende alternativ på GPS-enheten for å se turen på et øyeblikk.
hjelp MapQuest
6

Besøk MapQuest.com og klikk fanen for "Directions."

7

inn i fullstendig informasjon om startposisjonen. Deretter inn i endepunkt, som bør være det aller siste stedet der du ønsker å stoppe opp på slutten av ruten. Klikk på "Get Directions." Du vil bli tatt til den korteste ruten mellom de to første plasseringene (opprinnelig merket "A" og "B").
8

Velg knappen for "Legg til en annen posisjon." Dette vil tillate deg legge til et stopp i mellom punkt A og B. Type i fullstendig adresse for den nye stopp og velg deretter "Legg til plassering." Den ekstra stopp vil bli beregnet på innsiden av ruten og relabeled "B", mens den siste stopp på ruten din vil flytte til "C."
9

Gjenta dette for hvert nytt sted som du må legge til den planlagte ruten. Når du er ferdig, blar til bunnen av den planlagte Mapquest rute for å se den totale distansen du vil reise i kjørelengde og den totale tiden det vil ta deg å reise ruten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148051.html

Previous:
Next:

driving tips