Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan endre en Horse Trailer Tire

Når haling en hest trailer du må være forberedt på mange situasjoner, hvorav den ene er å måtte endre en hest trailer dekk. Skifte dekk på en hest trailer er annerledes enn å endre et dekk på et kjøretøy, men dette betyr ikke at det må være vanskeligere. Følg noen sikkerhetsregler, holde noen ekstra elementer i hesten trailer og lære hvordan du kan endre en hest trailer dekk for å gjøre din neste reise bekymringer. Du trenger
Hjulklosser
WD-40
Tire jern
Reservehjul
Trailer jack
Vis flere instruksjoner
en

Slå på beredskap blinklysene og dra til et sikkert område på siden av veien. En åpen parkeringsplass er best. Hvis på motorveien, kjører på skulderen til neste off-rampe hvis mulig, spesielt hvis det er mørkt. Trekk minimum 12 meter fra veien for å være trygg når du skifter et dekk. Sett på parkeringsbremsen og slå av lastebilen av.
2

Blokker hjulene slik at tilhengeren ikke kan rulle fremover eller bakover. Kommersielle bremseklosser er best og kan oppbevares i traileren til enhver tid. Hvis dette ikke er tilgjengelig, bruker logger eller store steiner. Forlate trailer hitched til lastebilen.
3

Sjekk på hester gjennom et vindu, men ikke gå inn og ikke losse hestene.
4

Ta ut reservehjulet og sjekk for å se at er i god form og ikke flat.
5

Løsne mutrene på rattet i den flate dekk ved hjelp av et dekk jern. Løsne dem nå før trekke tilhengeren på traileren jack fordi når dekket er ut av bakken, er det vanskelig å løsne stramme nøtter. Kjør trailer opp på tilhengeren jack å heve flatt dekk ut av bakken.
6

Løsne mutrene helt og fjerne dem fra hjulet. Fjern flatt dekk og sett den til side.
7

Monter reservehjulet og spinne mutterne på hver bolt, slik at de ikke vil gå av. Når reservedeler er på plass, kan du bruke dekk jern for å stramme hver mutteren helt. Stram dem i en stjerne mønster, eller hver andre.
8

Drive traileren ut av kontakten, skru mutrene igjen ved hjelp av dekk jern. Sett på dekk jern, jack og andre verktøy, sammen med flatt dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148023.html

Previous:
Next:

driving tips