Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan bruke Push, Pull and Slide Metode for å slå en bil

Når lære å kjøre bil, er en viktig ferdighet å snu bilen. Drivere bør mentalt forestille seg de svinger de kommer til å gjøre før du berører rattet; sine hoder bør alltid være et skritt foran bilen. Her er noen tips for å fullføre push-pull-slide sving. Instruksjoner
en

Prøv en venstresving mens bilen er i bevegelse. Ta på din venstre signal blinker. Dette er et viktig skritt fordi du bør alltid kommunisere dine intensjoner til andre drivere for å unngå ulykker. Plasser venstre hånd på toppen av rattet. Fullføre to mot klokken svinger på rattet.
2

Slipp rattet når du har slått langt nok. Bilens design sikrer at hjulet går tilbake til normal kjørestilling. Hvis du "vind" rattet vekk fra sentrum, prøver bilen til "slappe av" på egen hånd.
3

Lag en venstresving fra et stoppskilt. Komme til en fullstendig stopp på skiltet. Slå på signalet. Gi bilen litt gass, og ta med din venstre hånd på toppen av hjulet. Slå to ganger; satse på kjørefelt der du ønsker å kjøre bil og slippe rattet. Det viser tilbake til sin opprinnelige posisjon. Unngå å snu for tidlig eller for sent.
4

Bruk push-pull-slide metoden for å gjøre en høyre sving fra et stoppskilt. Komme til en fullstendig stopp. Slå på høyre blinklys. Forsiktig gi bilen gass, og ta med din høyre hånd til toppen av hjulet. Vri med klokken to ganger, slipper rattet når du har slått som ønsket. Som hjulet avtar, holde hendene på 09:00 og 03:00 posisjoner, la dem forsiktig beite hjulet for å sikre kontroll
5

Fullføre en høyresving mens bilen er i bevegelse.. Ta på din høyre signal blinker. Legg din høyre hånd på toppen av rattet. Fullføre to klokken svinger på rattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147897.html

Previous:
Next:

driving tips