Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan få et bildekk Spin

Spinning bildekk er ikke bare noe som blir gjort av tenåringer kjører pappas sportsbil for første gang. Spinning dekkene på en bil som faktisk blir gjort av profesjonelle dra syklistene og andre racerførere å varme gummi på dekkene. Varm gummi fester seg til overflaten av veien /spor og gir bedre veigrep i begynnelsen av et løp. Lær hvordan du gjør din bildekk spinne å få dine dekk klissete og klar for trekkraft. Instruksjoner
Manual Bil
en

Sett bilen i fri, og satt i nødbremsen. Plasser venstre foten på clutchen og høyre fot i nærheten av gasspedalen.
2

Trykk clutchen helt ned med venstre fot, og satte bilen i første gear. Trykk på gasspedalen ned sakte, noe som gjør at nødbremsen arbeider for å holde bilen i ro.
3

Trykk gassen ned til du ser røyk fra dekkene. Dette betyr at dekkene er rotere meget hurtig. Hold denne posisjonen før du er klar til å stoppe. Kontroller turtallet måler for å være sikker på indikatornålen ikke når limiter nivå, som bør angis med en rød linje eller mark.
Automatic Car
4

Stop bilen, og satt i nødbremsen. Plasser venstre foten på bremsepedalen og høyre fot i nærheten av gasspedalen.
5

Sett bilen i Drive, men trykker på bremsepedalen til gulvet med venstre fot slik at bilen doesn ' t flytte.
6

Trykk på gasspedalen ned med høyre fot før du oppdager røyk fra dekkene. Dette betyr at dekkene er spinning. Hold bremsen trykkes fast til gulvet slik at bilen ikke beveger seg. Gjør dette til du er klar til å stoppe, men pass på at indikatoren nålen på RPM måleren holder seg under den røde linjen /mark. Hvis nålen kommer i nærheten av mark, la ut av gassen for et sekund og deretter trykker du på den igjen. Dekkene vil ikke slutte å spinne, men kan bremse ned for en stund.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148053.html

Previous:
Next:

driving tips