Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Tow en bil med et tau

Hvis du eier en bil, bør du vite de riktige måter å taue en bil med et tau. Ulykker kan skje med ingen måte å kontakte en bergingsbil dykker å trekke bilen ut. Du kan også unngå heftig avgifter bergingsbil drivere belastning hvis bilen ikke er i en ulykke, men er fast i gjørme eller en grøft. Et tau er også nyttig hvis bilen bryter ned og må trekkes til ditt hjem eller et verksted. Lær hvordan å taue en bil med et tau og få bilen i sikkerhet. Instruksjoner
en

Pass på at bilen er slått helt av, og i "Park" med parkeringsbremsen på. Se under kanten av fremre eller bakre støtfanger og finne rammen av bilen. Noen biler har store metalldeler med et hull i midten, som kalles et slep stropp. Dette er det beste stedet for å binde et tau. Hvis det ikke stry stropp, binde tauet direkte til rammen. Knyt en knute slik at den ikke løsner mens du trekker bilen.
2

Back den andre bilen opp til bilen som blir slept. Stopp den andre bilen og sett på parkeringsbremsen. Se under bak på bilen og finne enten et slep stropp eller en del av rammen er å binde tauet til. Lengden av tauet mellom de to kjøretøyene må ikke være lengre enn 6 meter. Å gjøre tauet for lenge kan tillate andre biler på veien nok plass til å komme mellom de to kjøretøyene, forårsaker en ulykke.
3

Start bilen som kommer til å bli tauet. Kontroller at bremselysene fungerer. Hvis de ikke fungerer, må de farlige lysene er på jobb. Hvis ingen lysene virker, plasserer et tegn eller bruk skokrem for å skrive på baksiden vindu "på slep".
4

Start kjøretøyet som sleper bilen og trekke bilen på veien. Ikke kjør over 15 miles per time mens du bruker et tau til å taue en bil. Slår bør gjøres svært langsomt og ekstra bred for å gi plass til tilhengerens å snu.
5

Har føreren av bilen ble tauet ta hensyn til signalene fra trekkvognen. Føreren av tauet bilen må bruke bremsene så snart den andre sjåføren gjør for å unngå en kollisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148054.html

Previous:
Next:

driving tips