Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan lære å kjøre mens du er gravid

Ifølge Bureau of Labor Statistics, økte antall kvinner i arbeidsstyrken fra 18 millioner i 1950 66 millioner i 2000, en årlig vekst på 2,6 prosent. Dette, sammen med kvinner som går på skole, barneoppdragelse og andre viktige oppgaver føre til at flere kvinner enn noen gang avhengig av å få rundt med bil. Hvis en kvinne er gravid, trenger hun å re-lære å kjøre. Mens ikke vanskelig, er det noen ekstra skritt og forholdsregler hun bør ta. Instruksjoner
en

Unngå rushing. Mens du kjører til en destinasjon, er det bedre for deg å være sent enn å rush og forårsake en ulykke. Selv små ulykker er mer risikabelt når du er gravid.
2

Unngå potten hull og humper. Brå bevegelser kan forårsake sammentrekninger og kramper å oppstå. Mens gravid, velger veier som er glattere å kjøre på. Hvis humpete veier ikke kan unngås, sakte ned mens du kjører. Hvis personen i bilen bak deg er opprørt, dra over og tillate ham å passere.
3

bruke bilbelte. Du kan ikke tenke på seg bilbelte er en god idé mens gravide. Men det er viktig for sikkerheten til deg og ditt ufødte baby. Bilbelte er ikke bare trygt, men det kan være lov i staten. Den anbefalte og mer behagelig måte av seg sikkerhetsbeltet er under buken. Plasser setebeltet lavt over bekken ben.
4

Ikke koble ut kollisjonsputen. I en artikkel med tittelen, Driving Safety Tips for gravide på Michigan.gov 's hjemmeside, de sier at, "Både National Highway Traffic Safety Administration og American College of Obstetrics and Gynekologer anbefaler at gravide kvinner bærer en tre-punkts sikkerhetsbelte og ikke koble kollisjonsputen. "
5

Har så mye klaring som mulig mellom magen og rattet. For kortere drivere, kan en blokk bli plassert på hver av pedalene. Dette gir deg den ekstra lengden som trengs for å nå gass og brems samtidig som magen riktig avstand fra hjulet.
6

Velg et tidspunkt for å avslutte kjøringen din. Selv om det er fullt mulig å kjøre opp til siste uke av svangerskapet, kan dette ikke være ideelt. Magen vil være mye større. I tillegg sammentrekninger er mer sannsynlig å skje på dette tidspunktet. Lage planer for å avhengige av andre mennesker på denne svært følsomt tidspunkt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148055.html

Previous:
Next:

driving tips