Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik finner du ut Usual trafikkforhold

Ifølge US News and World Report, er den gjennomsnittlige amerikaner kjører pendle 24 minutter, så det å finne en effektiv rute ved å bestemme vanlige trafikkforhold kan bokstavelig talt redde timers tid en uke. Dette vil ta litt datainnsamling og observasjon, men tiden brukt på å gjøre som sannsynligvis vil gjøre opp for tiden lagret i det lange løp. Du trenger
tilgang
regneark
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Finn et nettsted som rapporterer forholdene på ruten du vil å bestemme trafikkforhold. Ofte lokale radiostasjoner vil legge trafikkmeldinger for hovedveier og motorveier. En stor ressurs er SmarTraveler, som vil henvise deg til lokale trafikk ressurser for de fleste store byene.
2

Velg en rute eller flere ruter å spore. Vanligvis finnes det alternative ruter fra ett punkt til et annet, så velg to eller tre for å spore samtidig for å gjøre konklusjoner fra dataene mer meningsfulle.
3

Velg en tidsperiode for å spore. Denne perioden bør være omtrentlig tid du planlegger å reise ruten, men du bør ta omtrent en time buffer på hver side for å se om det vil være en fordel å forlate tidligere eller senere.
4

Enter tiden periodens trafikkdata i et regneark. Relevant informasjon vil være ulykker, konstruksjon og andre hindringer som kan føre til forsinkelser, for eksempel en pile-up. Noen trafikk rapportering tjenesten vil rapportere forsinkelser, samt benevnelser som "svak", "klar" eller "trege", som er informasjon du bør også gå inn.
5

Angi gjennomsnittlig bevegelse hastighet, hvis tilgjengelig, inn i regnearket. Ikke alle trafikk tjenesten vil ha denne spesifikk informasjon, men mange av de større, trafikk-tunge byer oppgir gjennomsnittlig hastighet estimater. Et eksempel er Los Angeles, som følger den gjennomsnittlige hastigheten på sine større veier og motorveier på sitt trafikkinfo nettstedet.
6

Enter værforhold på regnearket. Dette er en stor faktor i å påvirke trafikken, og forskjellige ruter kan reagere annerledes under en regnstorm eller snø. Bruk Weather.com eller lokale nyhetssider for å finne ut hvordan været kan være i et bestemt område.
7

Gjenta trinn 4 til 6 for minst en uke. Jo lenger du holder dataene, desto mer nøyaktig blir gjennomsnittlig vil være, og jo flere konklusjoner du vil være i stand til å trekke fra variabler som vær og trafikk.
8

Beregn middelverdien bevegelse hastighet på ruten, hvis du har tilgang til disse dataene. Bare legg opp den gjennomsnittlige hastigheten fra hver dag, og deretter dele på antall dager. For eksempel, hvis du beregnes den midlere hastighet av tre dager hvor hastighetene var henholdsvis 30, 25 og 35, ville ligningen "bety = 30 + 25 + 35/3." Resultatet ville bli 30, noe som betyr at du kan forvente trafikk til å flytte på 30 mph på en gjennomsnittlig dag.
9

Lag symboler for variabler som ulykker, forsinkelser og vær forsinkelser. For eksempel kan du velge a = ulykker, S = forsinkelser og r = regn forsinkelse.
10

Beregn sannsynligheten for de ulike forsinkelsene. Tilsvarende til trinn 8, vil du bare legge opp antall forsinkelser og dele på antall dager. For eksempel, hvis du har to ulykker i 10 dager, ville ligningen være "2a/10", som vil tilsvare 0,2 en. Dette betyr at det er 20% sannsynlighet for at ulykker skal oppstå på den gitte ruten under den gitte tidsperioden.
11

Correlate forutsigbare forhold for å øke hastigheten, hvis du har hastighetsdataene. Vær, for eksempel, er en ganske forutsigbar tilstand fordi du kan se utenfor og se om det regner eller snør. Se til regneark og legge opp bare de hastigheter fra de dager da det regner og deretter dele på antall dager du har lagt til, slik at du kan bestemme hastigheten du kan forvente hvis det regner.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148311.html

Previous:
Next:

driving tips