Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan bruke OnStar Veibeskrivelse

OnStar er en tjeneste installert på Generelt Motor biler som gir deg navigasjon instruksjoner til din bestemt reisemål. OnStar tjenester inkluderer hands-free ringer, nød-og sikkerhetstjenester, kjøretøy diagnostikk og turn-by-turn navigasjon. Ifølge GM nettsted, har systemet over 10 millioner severdigheter i 350 kategorier. OnStar Advisor er i stand til å lokalisere hvor du er og finne de mest aktuelle ruten for å komme deg til målet raskt. Du trenger
OnStar utstyrt kjøretøy
OnStar abonnement
Vis flere instruksjoner
en

Finn den blå OnStar knappen på bakspeilet. Trykk på knappen og vente på en OnStar Advisor å hilse på deg. Hver rådgiver har tilgang til OnStar database og kan søke etter de instruksjonene du trenger. Kontroller at du har et abonnement på OnStar eller navigasjon retninger vil ikke fungere.
2

Fortell Advisor din destinasjon. Fortell henne adressen hvor du ønsker å bli ledet, og hun vil finne retninger for deg. Disse retningene vil da bli sendt til OnStar-systemet i bilen. Den rådgiver vil fortelle deg at hun vil avslutte samtalen, og du vil snart motta retninger.
3

Lytt til navigasjon høyttaler som den forteller deg din nåværende posisjon. Stemmen navigasjonssystem vil fortelle deg din nåværende gate og vil henvise deg til hvor du skal gå. Sjekk for å se om de svinger og gatenavn vises på Driver Information Center, som ligger i bilen kontrollpanel. Dette vil lede deg visuelt som stemmen guide leder deg.
4

Følg instruksjonene som høyttaler forteller deg den kommende gatenavn og avstander i svingene. Hvis du får mistet eller ta feil svinger, vil Turn-by-turn-systemet hjelpe deg å komme tilbake på sporet. Driver Information Center vil vise at du er utenfor ruten, og vil beregne retninger for å få deg tilbake på rett vei.
5

Update rutene dine hvis du trenger å stoppe ved et annet sted først. For eksempel må du kanskje gå til en minibank eller kaffebar før du fortsetter videre til bestemmelsesstedet. Du kan trykke på OnStar knappen for å snakke med rådgiver, og han vil oppdatere din rute og sende deg de nye retninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148287.html

Previous:
Next:

driving tips