Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan å leie en elektrisk scooter

Noen folk ikke innser at de kan leie en elektrisk scooter for en måned , uke eller en dag . En scooter kan øke en persons bevegelsesfrihet under en tur eller utendørs aktivitet . Leie en elektrisk scooter er enklere enn folk flest skjønner . Her ser du hvordan. Instruksjoner
en

Kontakt et utleiefirma som Scootaround . Du kan fylle ut det elektroniske skjemaet eller ringe 800-nummer . Når du legger inn forespørsel , vil en representant kontakte deg for å bekrefte bestillingen .
2

Bestem hvor lenge du trenger å leie scooter. Forvente å gi din vekt og høyde for å motta scooter som passer best til dine behov .
3

fleste utleiefirmaene akseptere MasterCard og Visa. Priser normalt avhenge utleie varighet og levering og henting plassering . Sitatet du mottar omfatter normalt innskudd og skatt , samt henting og levering avgifter.
4

Tilrettelegge for å motta scooter. Hvis du er på ferie, kan de fleste selskapene levere scooter til flyplassen , cruiseskip port eller hotellrom. Sørg for at noen er på avtalt sted til å motta den .
5

Returner elektrisk scooter til avtalt sted . De fleste selskaper vil plukke den opp på samme sted der de leverte den .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147969.html

Previous:
Next:

driving tips