Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre på isen

Vinteren er spesielt farlig for kjøring på grunn av dårlig vær. Møter med is, for eksempel, kan gjøre drastiske endringer i kjøreforholdene som kan fange selv erfarne sjåfører av vakt. Hvis du bor i et klima som opplever vintervær selv om anledningen, lære å kjøre på isen er en god idé. Instruksjoner
en

gjenkjenne isete forhold, som kan oppstå når som helst temperaturen svever rundt frysepunktet. Se for black ice: mørke, våte utseende flekker på fortauet, spesielt i nærheten av områder der vinden kan blåse uhindret, for eksempel bro overganger og på veier omgitt av åpne jorder. Når temps slippe, se etter den våte spray kommer av bildekk til å opphøre. Det viser at du har fått vannet fryser.
2

Drive med forsiktighet hos isete forhold, slik at så mye plass som mulig mellom deg selv og andre biler. Vær oppmerksom på eventuelle drift eller glidning i din styring kontroll. Hvis du føler deg enda en kortvarig bortfall av kontroll, bremse ned ved å ta foten vekk fra gasspedalen og la bilen å avta. Hvis du trenger å bremse ned raskt, la motoren bremse bilen ved å flytte den til et lavere gir.
3

Bruk bremsepedalen bare som en siste utvei, forsiktig pumping standard-stil bremser snarere enn å anvende konstant trykk. Hvis du har ABS-bremser, kan du bruke vanlig, konstant press. Systemet vil gjøre en merkelig lyd og pulsere som den utfører den samme handlingen for deg.
4

Svare på en skrens ved å slå dekkene i den retningen du skrensing. Hvis du fange trekkraft, vil du være i stand til å styre din vei ut. Men hvis bilen begynner å skli i en sving, rygg hjulene utenfor turn litt-spesielt hvis du er i en front wheel drive kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147912.html

Previous:
Next:

driving tips