Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Kaldstart tips for en Dodge RAM med en dieselmotor

Starte en diesel drevet motor i veldig kaldt vær kan være ganske frustrerende, og en ofte kritisk del av vinteren nødhjelp. Tenk deg å være strandet vite at du starter motoren din er den eneste måten å bli varm - må du vite disse tipsene for å starte en Dodge RAM med en dieselmotor før du får i den situasjonen. Som det viser seg, er det flere viktige tips som vil holde Dodge diesel klar til å starte, selv på en kald øyeblikks varsel. Før du starter

Batteriet er nøkkelen til en vellykket start. Sørg for at batteriet er i topp form. De fleste lys-moderate duty diesel batterier, sammenlignet med tunge semi lastebiler, er mer kapabel enn sine bensin kolleger. Ofte batterier som er laget for diesel programmer har en CCA, eller "kaldstart Amps," rating oppført på saken. Det er best å balansere dette nummeret med lang levetid på batteriet, som batterier med høyere ampere har ofte drastisk kortere levetid.

Gi motoren et forsprang med riktig smøring. Smør din motor og drivlinje med dedikerte diesel væsker som har lavere komparative viskositet, spesielt om vinteren. Motorolje med lavere viskositet vil tilby mindre flyt motstand, og dermed krevende mindre energi fra batteriet for å slå av motoren raskt nok for en vellykket start.

Den beste måten å bekjempe kulden er med, vel, varme. Hold motoren, batteriet og drivstoffsystemet varm med sine respektive varmeovner. En motorblokk og varmere batteri kan holde motoren i en mer gunstig temperaturområde for starting. Likeledes vil ved hjelp av en # dieseldrivstoff i stedet for nr. 2, og for å holde tanken og brennstoffledninger varme med et drivstoffsystem varmeapparat, hindre brensel fra geling letter således en vellykket start. Ved hjelp glowplugs å varme individuelle sylindere vil også hjelpe i å starte prosessen.
Starter

Starteren må alle ressursene på batteriet som mulig for å ha nok kraft til å starte motoren. Slå av alle andre unødvendige ekstra elementer som bruker batteristrøm. Videre oppgradert forrett motorer og batterier ytterligere gjøre starter prosessen mindre stressende for bilen og sjåføren.

Forsøk på å starte motoren. Hvis det var vellykket vinter-bevis med de foregående trinnene, bør den starte veldig enkelt. Ellers er det eneste som virkelig kan starte motoren et hopp fra en annen, mer kapabel batteri.
P Hvis motoren faktisk starter, la den gå på tomgang i flere minutter for å varme opp olje-og motorkomponenter. Kald motor deler er mer skjør under høy belastning, og varm oljen er mer i stand til å smøre motordeler lengre fra oljereservoaret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148119.html

Previous:
Next:

driving tips