Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hva er en Ombygd Tittel?

En ombygd tittel er utstedt til et kjøretøy som tidligere var en restverdi bil og har siden blitt rekonstruert. De fleste stater krever en inspeksjon av en lisensiert garasje eller body shop sammen med staten avdeling av motorvogner før kjøretøyet er tillatt tilbake på veien. Disse kjøretøyene kan gi rimelige alternativer for kjøpere. Identifikasjon

Kjøretøy med ombygd titler vanligvis ble alvorlig skadet i en ulykke, flom eller brann. Hvis et forsikringsselskap bestemmer reparasjonen ville koste mer enn verdien av bilen, bilen er utstedt en restverdi tittel. Folk vanligvis kaller en bil som dette "var", som indikerer at det var et samlet tap. Eieren av en berging kjøretøy kan ikke lovlig kjøre det på motorveier eller skaffe gyldige bilskilt for det, men kan selge den til en bil som skal brukes for deler eller å gjenopprette.
Process

Når bilen er reparert og restaurert, kan eieren ha det inspiseres og deretter overlevere berging tittelen til DMV i retur for en tittel som identifiserer bilen som "ombygd". På dette punktet, er bilen igjen lovlig å kjøre på motorveier, og kan være lisensiert. Forskrift for å få en ombygd tittel varierer fra staten.

Potensielle

Kjøretøy med ombygd titler gi kjøpere med muligheter til egne modeller de ellers kanskje ikke ville være i stand til å råd til. Bilen kan bare ha hatt alvorlige kosmetiske skader, men være strukturelt og funksjonelt lyd. Rekonstruerte biler noen ganger koste ca halve prisen av biler med vanlige titler.
Hensyn

Før du kjøper en ombygd bil, har det grundig inspisert av en mekaniker. Du bør også finne ut om ditt forsikringsselskap forsikrer biler med ombygd titler, fordi noen ikke. Noen forsikringsselskaper leverandører vil forsikre en bil med en ombygd tittel for ansvar, ikke for kollisjonsskade.
Warning

Noen ganger kan en bil som teknisk sett bør ha en ombygd tittel faktisk har en vanlig en. Folk kjøper brukte biler rådes til å kjøre bilen identifikasjonsnummer, eller VIN, gjennom en identifikasjon prosess for å peke ut eventuelle problemer med bilens historie. Disse prosessene også kan identifisere biler med feil kilometerstand opplesninger og biler som en gang ble identifisert som stjålet eiendom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147986.html

Previous:
Next:

driving tips