Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan sette opp speil på en tank Scooter

Tank scootere er en utrolig populær merkevare av scooter over hele verden. Laget i Kina, har disse rimelige og bra laget scootere bli den urbane ri av valget for mange. Mens ligner på en motorsykkel i mange aspekter, scootere har noen små forskjeller. Plassering av speil på en scooter er bare ett eksempel på hvordan scootere er forskjellige. Å vite hvordan man skal sette opp speil på din Tank scooter en nødvendig ferdighet for å lære for å ha den sikreste scooter turen mulig. Plasseres nærmere inn til sentrum av kroppen da på en motorsykkel, er oppsett av speil på en scooter lett å justere. Du trenger
Liten Crescent Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Balance din scooter på midten stå så det sitter oppreist.
2 < p> Sitt på scooter og hold håndtakene akkurat som du ville gjort hvis du var i ferd med å ri nedover gaten. Ser i speilet på håndtakene på venstre og høyre. Du bør være i stand til å se bak og til siden av deg. Hvis du forestiller deg at du er på en to felts vei, bør du være i stand til å se inn i andre kjørefelt for trafikk. Gjør et mentalt notat av hvordan speilet må flyttes for å ha den beste utsikten.
3

Bruk halvmåne fastnøkkel til å løsne mutteren på undersiden av speilet stammen der er det er satt inn inn i kroppen din Tank scooter. Snu speilet av stammen før du kan tydelig se bak deg. Hold stammen på plass og skru til mutteren. Gjenta dette trinnet for den andre siden.
4

sjekke speil igjen. Finjustere oppsettet av speilene ved å gripe rammen av speilet med en hånd og skyve eller trekke speilet i riktig posisjon. Sjekk speilene enda en gang og du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148037.html

Previous:
Next:

driving tips