Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre en Chevy Corvette i snøen

Chevrolet Corvette, enten en vintage eksempel eller en ny en, er en rask, morsom bil å kjøre. Men det er en sportsbil som til syvende og sist er designet for å være drevet hovedsakelig i godvær. En lav holdning, brede dekk og masse hestekrefter og dreiemoment alle konspirerer for å gjøre Corvette ganske utfordrende å kjøre i snøen. Ikke at det er umulig. Som enhver bil, kan en Corvette bli kjørt i snø, så lenge det ikke er så dypt at bilens nese fungerer mer som en plog. Instruksjoner
en

Feather gassen. Corvette er bakhjulsdrift og har mye dreiemoment fra V8 sin. Når du tar av fra en stopp i snøen, fjær gassen veldig lett å unngå hjulspinn. Ikke mos på gassen. Hvis du føler begynner dekkene å spinne, løft forsiktig ut av gassen før trekkraft er gjenvunnet.
2

Brake veldig gradvis og beregne god tid til å stoppe. Nyere Corvettes har svært gode anti-lock bremsesystemer (ABS) som vil hindre at bremsene låser opp under panikk stopper og når det er lite trekkraft. Imidlertid vil ABS ikke redde deg når det er mye snø på bakken. Tillat deg selv god tid til å bremse ned, ser langt foran deg for noe du kan krasje inn bør du ikke bremse fort nok.
3

Corner sakte. IKKE gå rundt hjørner raskt. Dekkene på en Corvette har en bred, flat kontaktflate (den delen som er i kontakt med veien), og er egentlig ikke laget med snø i tankene. Også, ikke begynn å akselerere ut av hjørnene til Corvette peker rett eller er du sikker på at du har nok trekkraft for å unngå å spinne ut fra bakhjulene mister grepet.
4

La trekkraft eller stabilitet kontroll av om Corvette er utstyrt med denne funksjonen. Dette gjelder mer til moderne eksempler. Ikke deaktiver dette, da det vil bare gjøre bilen vanskeligere å kontrollere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148304.html

Previous:
Next:

driving tips